Vysoká a pohodová výhra áčka v posledním domácím zápase sezóny nad Hořicemi

29. kolo VOTROK KP - 7.6.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 5:1 (2:0)

Branky: 7. Kašajík, 36. Čenovský, 53. Škoda, 74. Škoda, 88. Kořínek - 55. Vávra

FK Jaroměř: Ondráček (80. Krám) – Horák A., Holub-K (60. Németh), Rejchrt, Ponikelský - Exnar, Michálek, Kašajík, Čenovský (68. Častvaj), Seifert (46. Škoda) - Kořínek

Jiskra Hořice: Skalský - Pour D., Šeda, Rubeš, Ruml - Tomáš, Palm D. (65. Kuneš), Palm P., Antoš - Nečesaný-K, Vávra

Jaroměř začala utkání aktivněji a již v 7 minutě šla do vedení. Kořínek přihrál na vápno Kašajíkovi, který z kroku trefil šibenici hostující branky - 1:0. Domácí měli i nadále více ze hry a ve 20 a 23 minutě měli další velké šance Kořínek s Kašajíkem. Ve 25 minutě měli největší šanci hosté. Nečesaný prošel středem hřiště a jeho krásná střela se zastavila na tyči Ondráčkovi branky. Ve 31 minutě měl další gólovou šanci Kořínek po přihrávce Kašajíka, když přehazoval hostující obranu, ovšem vedle. Ve 36 minutě přihrál nezjištně za obranu hostí Kašajík na Čenovského, ten postupoval sám na brankáře Skalského a po zemi ho prostřelil - 2:0. Do konce poločasu měla Jaroměř ještě několik šancí, ovšem nevyužila. Bohužel nevyužila ani tu největší ve 45 minutě, kdy byl faulován Exnar a kopala se penalta. Tu však neproměnil Kořínek.

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 7.6.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Penaltu Kořínka brankář Hořic Skalský pohotově vyrazil. Foto z videa.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 53 minutě přihrál na půlce do běhu Kořínek Škodovi, který si se samostatným nájezdem věděl rady - 3:0. Hned v zápětí v 55 minutě kopali hosté standardní situaci a Vávra se orientoval v mlýnici ve vápně nejlépe a snížil - 3:1. Jaroměř pokračovala v nátlakové hře a vytvářela si i šance, které ovšem nevyužil Kořínek, Németh ani další. V 74 ale již udeřilo. Častvaj přihrál ideálně do ulice Škodovi a ten si s dalším samostatným nájezdem rovněž poradil - 4:1. Utkání se již dohrávalo a Jaroměř vstřelila ještě jednu branku, když Škoda přihrál ideálně před branku Kořínkovi, který doklepl do prázdné branky - 5:1.

Jaroměř šla od začátku jasně za vítězstvím a  výsledkem toho bylo 5 gólů v soupeřově síti, když ještě řada šancí zůstala nevyužita. Se sezónou na domácím hřišti se tak rozloučila vysokým vítězstvím.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Získali jsme povinné tři body po výkonu, který sice nebyl optimální, ale na výhru bez problémů stačil. Hráči přistoupili k zápasu zodpovědně. Jsem rád, že se do A-týmu postupně zapojují vybraní mladší dorostenci, kteří tím získávají první zkušenosti s mužským fotbalem na krajské úrovni.

Josef Vydra, vedoucí Hořic: Bez několika hráčů základní sestavy a s útočníkem v brance se asi nedal čekat dobrý výsledek. Michal Skalský v brance i přes pět branek zachytal výborně a nebýt toho, že jsme domácí poslali třikrát do brankové šance, nastřelili tyč a další dobré šance neproměnili, mohlo být konečné skóre daleko příznivější.

Rozhodčí: Krotil, Trejbal, Říha

ŽK: 62. Michálek - 35. Pour, 37. Palm, 45. Skalský

Diváků: 68

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.