Áčko neudrželo poločasové vedení a po vyloučení nakonec v divokém závěru remizovalo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

23. kolo VOTROK KP - 26.4.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 2:2 (2:0)

Branky: 33. Škoda, 42. Škoda - 54. Rychecký, 74. Rychecký

FK Jaroměř: Ondráček – Emlar (88. Rejchrt), Hrobský-K, Svoboda (60. Kořínek), Čenovský - Michálek - Exnar, Holub, Horák A., Seifert (73. Böhm) - Škoda

TJ Lázně Bělohrad: Gall - Šrám, Kazda-K, Lánský, Blažek (46. Odvárko) - Berger (85. Hrnčíř), Michálek, Wagenknecht, Vích - Rychecký, Jezbera

Jaroměř chtěla odčinit předchozí 3 zápasové (výsledkové) nezdary a začala zostra. Ve 2 minutě si Škoda po přihrávce Exnara předkopl míč moc a před Gallem na něj již nedosáhl. V 10 minutě přihrál Holub Škodovi, ten na Exnara, ovšem jeho střela postrádala razanci. Ve 33 minutě vybojoval u střídačky domácí míč Exnar, přihrál na Škodu a ten si již věděl rady - 1:0. Ve 42 minutě se situace opakovala. Exnar přihrál za obranu na Škodu, ten si šikovně položil Galla a skóroval - 2:0. Ve 44 minutě vyslal bombu na branku hostí Holub, ovšem ta bohužel jen těsně minula ,,víko" hostující branky.

Do druhého poločasu nastoupila Jaroměř vlažně a hosté začali získavat více ze hry. V 52 minutě vyslal po odraženém míči bombu na branku domácích hostující Michálek, ovšem Ondráček si s ní dokázal poradit. Poté měla Jaroměř jeden nadějný brejk, kdy ovšem Exnar nevystřelil příliš tvrdě. V 54. minutě podnikli hosté brejk po pravé straně a centr Bergera usměrnil do domácí branky hlavou Rychecký - 2:1. V 62 minutě zahrávali hosté roh, kde hlavičkoval Kazda, ale Ondráček byl na místě.

FK Jaroměř - FK Lázně Bělohrad 26.4.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Druhý zákrok na soupeře a vyloučení Matěje Exnara.

V 67 minutě byl po druhé žluté kartě na polovině hřiště zbytečně vyloučen domácí Exnar, a to byla voda na mlýn hostů. Ti využili přesilovku velmi rychle a v 74 minutě se prosadil opět hlavou Rychecký - 2:2. V 76 minutě mohla Jaroměř vstřelit gól. Centr Škody z pravé strany tlačil hlavou do branky hostí šikovně Kořínek, ovšem Gall dobře zasáhl. Konec zápasu byl velmi hektický a oba týmy již hrály vabank se snahou vstřelit kýžený vítězný gól. Ten mohla vstřelit Jaroměř, ovšem penalta se na Kořínka v poslední minutě nepískala. 

FK Jaroměř - FK Lázně Bělohrad 26.4.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Jiří Kořínek zastavený v poslední minutě při útoku na bránu soupeře. Koláž: Václav Mlejnek.

Jaroměř nevyužila poločasového vedení 2:0 a dobrého výkonu z 1 poločasu. Ve druhém vyklidila pole a výsledek spíše bránila. Bělohrad po vyloučení vrhl všechny síly do útoku a vybojoval zasloužený bod.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší týmem my, ve druhém jsme nebyli schopni zareagovat na změnu herního stylu soupeře a zcela zbytečně ztratili dvougólové vedení.

Lukáš Čížek, trenér Bělohradu: V prvním poločase se nám hra příliš nedařila. Nezvládali jsme doplnovat útočnou fázi dle mých představ, málo se dostali do hry krajní hráči. I přesto jsme se dostali do situací, kdy stačilo pouze zvládnout finální přihrávku či vystřelit a skore mohlo být pro nás lepší. To jsme nezvládli. Tak své šance využili domácí, kteří první poločas byli kombinačně lepší a zaslouženě ho vyhráli. Po přestavce jsme přešli na hru se třemi útočníky se snahou dostat dostat domácí pod tlak, zvýšit aktivitu a to se nám podařilo. Brzy jsme snížili a dál byli lepším týmem. Pomohlo nám i vyloučení domácí hráče a chvíli na to vyrovnali. Posledních 15 minut bylo velmi hektických, obě strany chtěli strhnou výhru na svoji stranu, ale již se to ani jednomu týmu nepodařilo. Bodu z Jaroměře si vážíme, zvláště po stavu v prvním poločase a myslím si, že je zasloužený

Rozhodčí: Novotný, Kubišta, Čožík

DS: Wolf

ŽK: 64. Exnar, 72. Emlar, 90. Kořínek - 18. Berger, 45. Šrám, 47. Rychecký, 57. Michálek

ČK: 67. Exnar

Diváků: 159


Zkrácený sestřih zápasu:


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.