Áčko remizovalo s Broumovem !

16.2.2014 UT Náchod - 4. kolo zimního turnaje 

Slovan Broumov - FK Jaroměř 2:2 (1:2)

Branky: Čihák, Pohl - Kašajík, Kořínek

Sestava FK Jaroměř: Kořen - Hrobský, Rejchrt (46. Müller), Ruprich, Ponikelský - Seifert (46. Horák A.), Böhm, Holub, Kašajík, Škoda - Kořínek (46. Ulrych)

Sestava Slovan Borumov: Černý - Schubert Jar., Beran, Růžička, Gajdoš - Svoboda, Michálek, Pohl, Němeček, Gago - Čihák (46. Soumar)

V dalším přípravném utkání nastoupilo naše ,,A" mužstvo v Náchodě proti Broumovu v rámci zimního turnaje. Začátek zápasu se nám nepovedl a soupeř zlobil naši defenzívu a ujal se i vedení. Druhá polovina poločasu byla již jasně v naší režii a dvěma brankami jsme naprosto zaslouženě otočili stav zápasu v náš prospěch.

Druhý poločas pokračoval velmi dobrý výkon Jaroměře, který však trval pouze 20. minut. Poté se iniciativa přesunula na kopačky hostů, kteří nakonec i vyrovnali skóre. Celý zápas se hrál za důrazné až zákeřné hry soupeře, která byla většinou až za hranicí regulérnosti. Je jen s podivem, že rozhodčí tohoto utkání nevytasil v zápase ani jednu kartu....

Komentář Slovanu Broumov: Absence několika bolestínů, neproměněná penalta a několik krátkých hluchých úseků zápasu. Jinak opět solidní výkon všech zúčastněných.

Průběžný stav Zimního turnaje 2014 zde.

PU Slovan Broumov - FK Jaroměř 16.2.2014

Foto: Václav Mlejnek, galerie k zápasu zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.