Vydřené vítězství áčka v Červeném Kostelci !

10. kolo Votrok KP KHK 13.10.2013 od 16:00 hřiště Červený Kostelec

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: 56. Diviš

TJ Červený Kostelec: Švejdar - Bárta (C), Škoda D., Vít O., Hlava D. - Kováčik, Hlava L., Petrů (69. Hundák), Martínek - Koval (56. Čáp), Vít M.

FK Jaroměř: Ondráček - Hrobský (C), Holub, Ruprich, Ponikelský - Svoboda - Emlar (72. Böhm), Michálek, Diviš, Ulrych (63. Horák A.) - Kořínek (88. Seifert)

Utkání začalo oboustranně opatrně a oba týmy se ze začátku spíše oťukávaly. V 7. minutě se prosadil napravo agilní Kováčik a nacentroval před branku, kde však z malého vápna přestřelil branku úplně nekrytý Martínek. Po této šanci se hra vyrovnala, ale byla plná nepřesností a oku diváka nelahodící. V 16. minutě se probil nalevo Hlava a nacentroval, Koval však v dobré pozici hlavičkoval nad. Ve 25. minutě vybojoval balón aktivní Svoboda a nacentroval před branku domácích na Kořínka, ten si však nechal balón utéct a zahnal se do těžké pozice a z šance nebylo nic. 

Druhý poločas začala aktivněji Jaroměř a 10. minut byla herně lepším týmem. V 53. minutě však málem udeřilo na druhé straně. Škoda nacentroval před branku. Martínek hlavičkoval z malého vápna, kde však vytáhl vynikající zákrok Ondráček. Jím vyražený balón vracel tvrdou střelou na hostující branku Lukáš Hlava, ovšem i s touto nebezpečnou střelou si dokázal Ondráček poradit a vyrazil ji na roh. V 56. minutě byl faulován před vápnem domácích Diviš a kopala se standardka. K její exekuci se postavil faulovaný a trefil se krásně k tyči - 0:1.

Červený Kostelec 13.10.2013

Fotogalerie k zápasu na webu fotbalfoto.cz, autor: Zdenek Majer

V 59. minutě se otřel centr střídajícího Čápa o břevno Ondráčkovy branky. V 69. minutě se ve vápně Jaroměře uvolnil Martin Vít, jeho střelu však chytá Ondráček. V 84. měla Jaroměř možnost definitivní pojistky. Na branku domácích postupoval zleva sám Böhm, nacentroval před branku na úplně volného Kořínka, který však z malého vápna přestřelil branku domácích.

Jaroměři se utkání herně příliš nevyvedlo, ale dokázala udržet nulu vzadu a připsala si tak důležité vítězství z venku.

Petr Zieris, trenér domácích: Naše deka pokračuje, nedaří se nám vstřelit branku ani z nejvyloženějších šancí a branku dostaneme z vymyšleného trestného kopu, ale nemůžeme chtít vyhrát když ani jednou neskorujeme.

Miloš Exnar, trenér domácích: V dnešním zápase nám nefungovala útočná fáze. Domácí si vytvořili několik vyložených šancí, gólman Michal Ondráček je však doslova vychytal a připsal si první čisté konto v jaroměřském dresu. Tři body jsou pro nás dnes z kategorie šťastných, přímý kop v podání Martina Diviše byl ovšem výstavní.

Rozhodčí: Miškář, Kubišta, Krotil   DS: Hradecký

ŽK: 56. Škoda, 71. Hlava L., 87. Bárta, 90. Čáp - 21. Holub, 58. Ruprich, 72. Emlar, 88. Ponikelský

Diváků: 212

TVcom

Celý videozáznam můžete shlédnout zde na odkazu TVcom.cz. Jediný gól utkání tam však, zřejmě kvůli výpadku internetu v době natáčení, budete hledat marně.


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.