Spravedlivá remíza ,,A" týmu na závěr víkendu

9. kolo Votrok KP KHK 6.10.2013 od 16:00 hřiště Růžovka Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Sokol Kratonohy 2:2 (0:0)

Branky: 59. Ruprich, 63. Škoda - 57. Fidra z p.k., 84. Veverka

FK Jaroměř: Ondráček - Hrobský (C), Holub, Svoboda, Ponikelský - Čenovský (22. Ruprich), Michálek - Ulrych (80. Seifert), Exnar (75. Rejchrt), Škoda - Diviš

TJ Sokol Kratonohy: Vaníček - Bořke (73. Štěpánek), Hrůša, Král, Dušek - Škvrňák (89. Jakubec), Franc (C), Dostál, Hamák - Fidra (85. Tomášek), Veverka

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně a připomínalo po většinu jeho průběhu opatrnou šachovou partii. Mírně aktivnějším týmem byli na začátku zápasu hosté, do žádné veliké šance se však nedostali. V 11. minutě měli naopak obrovskou šanci domácí. Michálek prostrčil na Čenovskýho a ten postupoval ze strany sám na branku hostů. Jeho střelu však vytěsnil s velikou námahou Vaníček těsně vedle své pravé tyče. Minutu nato zahrozili hosté, když Dostál zakončil pěknou kombinaci těsně vedle. Ve 37. minutě málem udeřilo na druhé straně. Rohový kop Exnara z pravé strany jen těsně minul levou tyč hostující branky, kde na míč nedosáhl Ponikelský. Ve 41. minutě fauloval ve vápně zbytečně Ruprich a kopala se penalta. K ní se postavil Dostál, ale Ondráček ji vystihl a dokonce chytil i dorážku hostujícího hráče. 

Jaroměř do 2. poločasu přeskupila řady a na hře to bylo znát. Obrovskou šanci měl v 53. minutě Diviš. Jeho střelu z hranice vápna vyrazil zázračně na tyč své branky Vaníček. V 57. minutě udeřilo z ničeho nic na druhé straně. Domácí obraně pláchl Hamák, kterého fauloval Svoboda a proti domácím se kopala druhá penalta. Tu již bezpečně Fidra proměnil - 0:1. V 59. minutě zahrával Diviš roh a v nepřehledné situaci před brankou hostů se ve skrumáži prosadil hlavou Ruprich - 1:1. V 63. minutě poslal Exnar zleva balón za obranu hostů na který si naběhl Škoda a bezpečně proměnil - 2:1. Od této doby se hrála opět spíše šachová partie. Hosté se tlačili do útoku, ale pozorná domácí obrana je do větší šance nepustila. Když už se zdálo, že si domácí připíši 3. body udeřili hosté z nenápadné akce. Vaníček rozehrál dlouhý výkop, na prodloužený balón si za obranu domácích naběhl Veverka a Ondráček byl proti jeho střele ze 2. metrů bezmocný - 2:2. Do konce utkání sji již žádné mužstvo vyloženou šanci nevypracovalo, a tak si týmy body rozdělili.

Hrálo se vyrovnané utkání ve kterém měli domácí více gólových šancí. I přesto je remíza zřejmě spravedlivým vyjádřením sil na hřišti.

Miloš Exnar, trenér domácích: První poločas nám nevyšel podle představ, druhá půle už měla kvalitu a sahali jsme po třech bodech. Dělbu bodů nakonec považuji za spravedlivou.

Karel Vítek, trenér hostů: Úvodních 25 minut bylo v naší režii, dobře jsme kombinovali a domácím jsme toho, až na jedno zaváhání, příliš nedovolili. Postupem času se hra začala vyrovnávat, přesto jsme mohli jít těsně před odchodem do šaten do vedení z pokutového kopu, který jsme však neproměnili. Začátek drufé půli patřil opticky domácím, ale po brejku zakončeném druhým penaltovým zákrokem domácích jsme šli do vedení. To nám však dlouho nevydrželo a během 6 minut domácí skóre otočili ve svůj prospěch. V 70´jsme šli do rizika a hrou na 3 obránce a 3 útočníky jsme se snažili o vyrovnání. To se nám nakonec podařilo a remíza je z mého pohledu spravedlivá.

Rozhodčí: Andrýs, Šmída, Miškář   DS: Vancl

ŽK: 30. Ulrych, 57. Svoboda, 83. Michálek - 27. Franc, 78. Štěpánek

Diváků: 252

 

Celý videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Kratonohy

Foto z videa: Václav Mlejnek

Zkrácený gólový sestřih zápasu:



Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.