Áčko ztratilo v závěru vedení a podtrhlo tak černou sobotu našich týmů

7. kolo Votrok KP KHK 21.9.2013 od 16:30 hřiště Olšina

SK Týniště nad Orlicí - FK Jaroměř 2:1 (0:1)

Branky: 74. Špaček, 87. Václavek - 42. Kořínek

SK Týniště: Marčišin - Huňák, Plašil(C), Voženílek, Hrubý - Novák (71. Lemfeld), Stejskal, Slezák, Vydarený - Špaček, Václavek

FK Jaroměř: Klofanda - Hrobský(C), Holub, Ruprich, Ponikelský - Čenovský, Svoboda (46. Michálek) - Exnar, Diviš, Škoda - Kořínek

Utkání začalo velmi svižně a diváci se měli na co dívat. Ve 3. minutě zacentroval zprava škoda, jeho přetažený centr skončil na břevně domácí branky. Od této doby bylo Týniště lepší. Ve 13. minutě zahrávalo aut a Václavek hlavičkoval zblízka těsně nad. Ve 14. minutě podnikli domácí brejk kdy Špaček vystřelil, Klofanda byl však na místě. V 15. minutě mohlo být ještě hůř, po mlýnici na vápně Jaroměře se dostal odražený balón k Huňákoj, který ale trefil naštěstí jen Ponikelského. Po tomto úvodním tlaku domácích se hra na chvíli uklidnila. Ve 28. minutě ztratil míč Ponikelský a Huňákův centr trefil těsně nad Stejskal. Ve 35. minutě se na vápně uvolnil Špaček, ale jeho prudkou střelu Klofanda zkrotil. Ve 36. minutě si narazil Kořínek s Divišem, šel sám na branku, jeho slabou střelu však domácí brankář pokryl. Ve 40. již tato spolupráce vyšla. Diviš vyzval k sólu Kořínka a ten se nadvakrát nemýlil - 0:1.

Úvod druhého poločasu byla Jaroměř jednoznačně lepším týmem a měla na svých kopačkách 3! vyložené šance. Tu největší měl hned ve 46. minutě Kořínek po centru Škody, když z malého vápna hlavou jen těsně minul branku domácích. V 51. minutě měl další šanci hlavou tentokrát Exnar, ovšem rovněž minul. V 56. minutě zahrávali domácí standardní situaci a Václavkovu hlavičku vyrazil Klofanda zázračně nad. V 74. minutě zacentroval zprava Plašil na zcela nekrytého Špačka, který pohotově vyrovnal - 1:1. Od této chvíle chtěla obě mužstva vyhrát a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 83. minutě se dostal do velké šance Škoda, když běžel sám na Marčišina, ovšem nedal. V 87. minutě se dostal balón k volnému Václavkovi, který sám před Klofandou rozhodl o vítězství domácícho týmu - 2:1.

Jaroměř sehrála dobré utkání, byla domácímu týmu vyrovnaným soupeřem a prohra je pro ni vzhledem k vývoji utkání hodně krutá.

Radek Hrubý, trenér domácích: Narazili jsme na silného soupeře, který podnikal nebezpečné protiútoky a podařilo se jim jeden proměnit a prohrávali jsme 0 : 1, kdežto mi jsme svoje šance nepromněnili. Ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat a těsně před koncem utkání, kdy nejdříve náš brankář Marcel Marčišin vychytal soupeře jsme proměnili naši šanci a otočili výsledek.

Miloš Exnar, trenér hostů: Narazili jsme zatím na nejkvalitnějšího soupeře, který nás v úvodu utkání přehrával. V úvodu druhé půle jsme naopak my mohli odskočit na dvougólový rozdíl, ale naše velké šance zůstaly nevyužity. Zápasu by slušela remíza, ale v závěru chtěla obě mužstva 3. body. Gratuluji soupeři k vítězství, svým svěřencům nemám co vytknout.

Rozhodčí: Gereg, Klečka, Bouz. DS: Haleš

ŽK: 60. Vydarený, 65. Stejskal, 88. Huňák - 10. Ruprich, 66. Kořínek

Diváků: 120



Celý videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.