Remíza áčka v průměrném zápase

4. kolo VOTROK KP KHK. 1.9.2013 od 17:00 hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - RMSK Nový Bydžov 1:1 (1:1)

Branky: 42. Kořínek z p.k. - 20. Dítě

Sestava FK Jaroměř: Klofanda - Hrobský, Holub-C, Emlar, Rosushchan - Čenovský, Böhm (46. Ulrych) - Exnar (67. Ruprich), Diviš, Škoda (86. Seifert) - Kořínek

Sestava RMSK Nový Bydžov: Špičák - Vincour, Matějka, Přikryl, Zich - Dítě (62. Janouch), Tomeš-C, Mokošín (82. Obermajer), Vaníček Pospíšil (46. Sekera) - Semerák

Úvod zápasu vyšel lépe Jaroměři, a ta byl aktivnější. V 6. minutě zacentroval zprava Škoda, Kořínek v tísni zahrál patičkou, ale Špičák reflexivně vyrazil. Ve 20. minutě prohrál uprostřed hřiště souboj Diviš s Tomešem, ten přihrál za domácí obranu Dítěmu a ten se tváří v tvář Klofandovi nemýlil - 0:1. Ve 27. minutě prostrčil Diviš nezištně na Kořínka, který sám před brankářem trefil břevno. Ve 30.minutě centroval ze strany prudce Škoda a hostující obránce si málem srazil tento míč do vlastní sítě. Ve 33. minutě měl další velkou šanci hostující Dítě, ovšem Klofanda jeho nájezd tentokrát chytil. Ve 40. minutě se nalevo uvolnil Exnar, přihrál Kořínkovi a ten jen těsně minul branku hostů. Ve 42. minutě přihrál Diviš mezi stopery Kořínkovi, ten postupoval sám na branku a Přikryl ho zezadu ve vápně fauloval. Následovala penalta, kterou Kořínek proměnil - 1:1.

Druhý poločas přítomným divákům mnoho fotbalové krásy nenabídl. Spíše to byl urputný boj mezi oběma vápny. Hosté drželi více míč na kopačkách a domácí podnikali rychlé protiútoky, které ovšem postrádaly přesnost. Za zmínku stojí snad jen Kořínkův prudký centr v 67. minutě, na který před prázdnou branku Škoda jen těsně nedosáhl.

Utkání se domácí Jaroměři herně příliš nepovedlo, a tak si se zkušeným soupeřem z Bydžova body rozdělila.

Miloš Exnar, trenér domácích: Zápas se nám herně vůbec nevydařil. Spíše než se soupeřem jsme bojovali sami se sebou. Naši hru provázela spousta nepřesností, uchylovali jsme se pouze k nakopávaným míčům, což střední obránci soupeře spolehlivě odvraceli. Musíme se vrátit k poctivému tréninku. To je jediná cesta zpět k herní pohodě.

Mgr. Michal Stříž, trenér hostů: Jsme rádi za bod, průběh zápasu tomu odpovídal. V 1. poločase to bylo na gólové šance 4:4. Přestože jsme měli ve 2. poločase více ze hry než domácí, nikdo si žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Remíza je spravedlivá.

Rozhodčí: Beránek, Andrýs, Trejbal

ŽK: 64. Exnar, 69. Emlar - 42. Přikryl, 85. Zich

Diváci: 193

Nový Bydžov

Foto z videa: Václav Mlejnek

Zkrácený gólový sestřih zápasu:



Celý videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.