Vítězné loučení s věrnými fanoušky

Muži "A" - 30. kolo KP HK – 15.6.2013, neděle 15:00

FK Jaroměř – Slavia Hradec Králové 2:0 (0:0)

Branky: 57. Škoda, 61. Škoda

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Hrobský, Svoboda, Rejchrt – Horák, Michálek (86. Kučera), Ruprich, Ulrych – Škoda, Strakatý (73. Holub)

Slavia HK: Mašek – Klicnar, Ibrmajer, Krempa, Baťka – Linhart, Erber, Kašpar, Lán, Hutla - Špaček

            První poločas proběhl bez většího vzruchu. Jaroměř měla o něco víc ze hry, ale žádné mužstvo si nedokázalo vytvořit větší šanci. Jen ve 40. minutě vystřelil z dobré pozice na vápně Strakatý, ale mířil vedle.

            Po změně stran Jaroměř přidala. V 57. minutě vyvezl míč z obrany Michálek, poslal do brejku Škodu a ten šel sám na brankáře Maška a s přehledem proměnil. V 61. minutě si Škoda nájezd na branku zopakoval. Po Strakatého přihrávce překonal Maška jesličkami. V 77. minutě využili hosté špatnou rozehrávku jaroměřské obrany. Linhart prošel do pokutového území a od lajny přihrál zpátky Lánovi. Jeho střelu Klofanda stačil vyrazit. V 80. minutě prošel Holub obranou Slavie až před brankáře a přihrál do stoprocentní šance Škodovi. Ten z pěti metrů minul branku. V 81. minutě byl ve vápně faulován Holub. K penaltě se postavil Škoda, poslal míč doprostřed branky a trefil Maška.

 

Žluté karty: 68. Michálek, 84. Hrobský – 54. Ibrmajer

Komentář domácích: Jaroměř si v druhé půli dokázala vytvořit šance a svou převahu proměnila ve vítězství.

Komentář hostů:

Rozhodčí: Medlík Karel, Odvárko Jakub, Špáta Vladimír

29 diváků

mich

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.