Z Kratonoh s prázdnou

Muži "A" - 16. kolo KP HK – 8.5.2013 středa 17:00

TJ Sokol Kratonohy - FK Jaroměř 4:2 (1:0)

Branky: 28. Veverka, 47. Veverka, 53. Klement, 77. Dostál – 62. Holub, 89. Ponikelský

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Hrobský, Svoboda, Ponikelský – Kučera (13. Rejchrt, 67. Strakatý), Michálek , Ruprich, Horák Adam– Škoda, Holub

Sokol Kratonohy: Dvořák – Bořke, Hrůša, Klement, Dušek – Tomášek (46. Nun), Franc, Lesák, Fidra (64. Štěpánek) – Veverka, Dostál (86. Beran)

Ve vyrovnaném začátku utkání první ohrozili branku domácí až ve 27. minutě. Dostál střílel z 18 metrů, ale mířil vedle. Ve 28. minutě Dostál zacentroval zleva a Veverka sám na malém vápně poslal hlavou domácí do vedení. Ve 34. minutě si naběhl Škoda na dlouhý pas za stopery, ze šestnáctky vypálil, ale mířil do boční sítě. 

Nástup do druhé půle vyšel domácím. Ve 47. minutě prošel zleva do vápna Jaroměře Veverka a po zemi překonal Klofandu. V 53. minutě poslal Veverka přímý kop do vápna Jaroměře a Klement hlavou zvýšil vedení domácích. V 62. minutě udržel Michálek míč v útoku, přihrál Holubovi, a ten přesnou střelou z 18 metrů snížil. Jaroměř ožila a začala útočit. Domácí však nápor Jaroměře odrazili. V 77. minutě založily Kratonohy rychlý protiútok, Veverka zatáhl míč po pravé straně, přihrál před branku a dostál se z 12 metrů trefil k tyči. V 89. minutě po Ruprichově rohu brankář Dvořák vyrazil míč k Ponikelskému, a ten ho zblízka dorazil do sítě.

Jaroměř nezopakovala dobré výkony z minulých zápasů. Zpočátku s respektem hrající domácí se s přibývajícími minutami více osmělovali a ve druhé půli Jaroměř přehráli.

Žluté karty: 25. Dušek, 64. Veverka - 43. Ruprich, 60. Michálek, 68. Svoboda, 71. Strakatý, 81. Hořínek

Komentář domácích, Karel Vítek, trenér: Bylo vidět, že po vítězství v Trutnově byla Jaroměř velmi sebevědomá a prvních 20 – 25 minut nás kombinačně přehrávala. Naštěstí si nevytvořila žádnou gólovou příležitost a naopak my z druhé vážnější šance jsme skórovali. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a v brzkém sledu vsítili další dvě branky. Přesto ani za tohoto stavu to soupeř nevzdal, sympaticky se snažil nepříznivý výsledek zkorigovat. To se mu po našich chybách v obranné činnosti nakonec i podařilo. Naše vítězství je zasloužené, přesto soupeř zaslouží pochvalu, přijel hrát kombinační fotbal s otevřeným hledím, myslím že to byl jeden z nejlepších jarních soupeřů, který prokázal svoji kvalitu. V porovnání s podzimním vzájemným utkáním, kdy nás Jaroměř porazila tříbrankovým rozdílem, dnes zahráli rozhodně lépe.

Komentář hostů, Vlastimil Horák, trenér: V utkání jsme podali nedůrazný výkon s velkou řadou nepřesností a nevynucených chyb. O osudu utkání rozhodl náš nevydařený vstup do 2. poločasu, kdy jsme po chybě v rozehrávce a nedůrazném bránění standartní situace obdrželi dvě laciné branky. Za stavu 0:3 jsme se nedokázali již zkoncentrovat a svoji hru zlepšit a utkání přivést do dramatičtějšího závěru.

Rozhodčí: Pešava, Bednář ml., Kudláček - delegát Mazura

mich

Fotogalerie Lenky Prokopové k zápasu zde.

Kratonohy

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.