Muži prohráli derby se Skalicí !

Muži A – 17. Kolo KP KHK. Středa 3.4.2013 od 17:00

FK Jaroměř – TJ Jiskra Česká Skalice 0:3(0:1)

Branky: 22. Sedláček, 78. Pejchal, 89. Sedláček

Sestava FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Svoboda, Hrobský, Ponikelský – Kučera (55. Rejchrt), Holub, Michálek, Horák Adam (55. Ruprich)  – Škoda (66. Ulrych), Strakatý (72. Vít)

Sestava České Skalice: Krunčík – Chmelík, Goll, Pohl, Hauschke – Voráček, Kejchal, Belák, Suchánek (70. Novák) – Železov, Sedláček

Ve 2. minutě si na vápně hostů připravil míč Škoda a levačkou vypálil. Jeho ránu stačil brankář Krunčík vyrazit. Další nebezpečnou střelu poslal v 5. min na branku Kučera a Krunčík opět vyrazil. V 15. minutě chytil Klofanda Železovovu střelu z 18 metrů. Jaroměř byla častěji u míče, gól však dali hosté. Ve 22. minutě si na Pejchalův roh naběhl Sedláček a ze šesti metrů poslal hlavou míč k tyči jaroměřské branky. Vstřelený gól Skalici povzbudil. Ve 27. minutě trefil Sedláček z 18 metrů tyč. Ve 30. minutě se na šestnáctce hostů odrazil míč ke Škodovi, ale ten z dobré pozice přestřelil. Vzápětí získal na levé straně míč Holub, prošel k vápnu a poslal míč Kučerovi. Ten v gólové pozici mířil nad. Ve 42. minutě našel Škoda přihrávkou zleva ve vápně Kučeru, ale ten ze 14 metrů trefil brankáře.

Do druhé půlky nastoupila Jaroměř s větším úsilím a útočila. Skalice dobře bránila a nepouštěla domácí do šancí. V 77. minutě se zranil Rejchrt a protože Jaroměř už čtyřikrát střídala, dohrávala v deseti. V 78. minutě Skalice udeřila. Po špatné Hořínkově rozehrávce stačil první šanci Klofanda vyrazit, ale Pejchal míč vrátil do branky. V 89. minutě viděl Sedláček brankáře Klofandu daleko z branky a z vlastní půlky mu poslal míč do sítě.

Jaroměř měla po celé utkání více ze hry, ale dobře bránící hosté ji do šancí nepouštěli. Hosté využili svých několik šancí, hráli chytřeji a po zásluze si odvezli všechny body.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Z naší strany nepovedené utkání. Zasloužené vítězství hostů.

Miloš Killar, trenér České SkaliceZa vítězství jsme rádi. S jedním hráčem na střídačce si po disciplinované hře a výborném výkonu brankáře vezeme všechny body.

Žluté karty: 59. Ruprich, 86. Holub - 45. Chmelík

Rozhodčí: Bleša, Morávek, Cach, delegát Krenčík

66 diváků

On-line záznam z celého utkání naleznete zde:  http://embed.tvcom.cz/38f92ba5-dd56-4730-8acf-4692b0f93329

 

Video sestřih gólů naleznete zde:

 

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.