Muži ,,A" v premiérovém jarním domácím utkání pouze remizovali

Muži ,,A".Krajský přebor muži, 19. kolo, 31.3.2013

FK Jaroměř – Spartak Rychnov n. K. 1:1(1:1)

Branky: 10. Škoda – 31. Volný

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Svoboda, Hrobský (78. Ulrych), Ponikelský – Kučera (46. Rejchrt), Holub, Michálek, Ruprich (63. Horák A.)  – Vít (46. Strakatý), Škoda

Rychnov: Lasák – Pups,  Bárnet, Pohl, Brandejs – Valášek, Semerád, Trejtnar (77. Polívka), Zajíček – Volný (59. Vala), Počtýnský (89. Vrána)

Rychnov nepřijel do Jaroměře bránit a od začátku zaměstnával jaroměřskou obranu. Do vedení šla ale Jaroměř. V 10. minutě byl po kombinační akci faulován ve vápně Ruprich. K penaltě se postavil Škoda a bezpečně proměnil. Po čtvrt hodině začala Jaroměř útočit. V 18. minutě zacentroval zprava Kučera a Škoda hlavičkoval těsně vedle. Ve 20. min pálil z dvaceti metrů Holub, ale rovněž vedle. Ve 31. minutě zaváhala jaroměřská obrana, Volný se dostal na malém vápně k míči a vyrovnal. Rychnov byl po vstřelené brance aktivnější a Jaroměři se naopak nedařilo ohrožovat branku hostů.

Po změně stran zvýšila Jaroměř aktivitu a vytvořila si převahu. V 67. minutě po Strakatého rohu hlavičkoval Rejchrt, ale brankář Lasák míč vyrazil. Hosté pozorně bránili a nepouštěli domácí do šancí. Ke konci zápasu Rychnov dvakrát nebezpečně ohrozil jaroměřskou branku. V 90. minutě vystřelil z 18 metrů Strakatý, ale brankář Lasák byl připraven. 

Martin Kameník, trenér hostů: Po naší dobré první půli jsme po změně stran museli bránit. Se získaným bodem jsme spokojeni.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Soupeř byl kvalitní a nepříjemný a my jsme nedokázali dát gól ze hry.

Žluté karty: 38. Michálek – 38. Počtýnský

Rozhodčí: Krotil, Krucký, Míškář, delegát Šolc

mich

Odkaz na online utkání naleznete zde: http://embed.tvcom.cz/1e1c6659-6747-492c-a383-9050ca4b3175

Video sestřih gólů naleznete zde:

 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.