S Trutnovem bez bodů.

Muži "A" - 9. kolo KP HK – 7.10. neděle 16:00

Jiskra Jaroměř – MFKTrutnov 1:3 (1:1)

Branky: 15. Škoda – 12. Makovský, 50. Kamitz, 52. Marks

Jaroměř: Klofanda – Matějček Petr (46. Matějček Radek), Hrobský, Holub, Rejchrt – Ulrych (46. Kučera), Michálek, Ruprich, Exnar (69. Vokál) - Škoda, Horák Jakub (75. Jirka)

Trutnov: Šťastný – Trnovský, Kozák, Makovský, Tobiáš – Mařas (81. Doubic), Marks, Kovář, Holubec – Čech (76. Groer), Kamitz (87. Knap)

V 6. minutě vybojoval na pravém křídle míč Ulrych, poslal ho Horákovi do vápna, ale ten z jedné z 12 metrů přestřelil. Další dobrou šanci měl v 11. minutě Exnar. Ze 14 metrů však mířil do vybíhajícího brankáře. Ve 12. minutě zahrávali hosté roh. Míč prošel klubkem hráčů k Makovskému, a ten se z 8 metrů trefil do jaroměřské branky. V 15. minutě poslal Horák do křídla Škodu, ten si zleva připravil míč ke střele a přesnou ranou k tyči trutnovské branky vyrovnal. Ve 23. minutě hosté rychle rozehráli přímý kop, k brance postupoval Čech, ale z 18 metrů střílel vedle. Ve 37. minutě vyrazil brankář Klofanda nebezpečnou střelu Makovského ze 30 metrů.Ve 40. minutě prošel Škoda zleva do vápna, od brankové čáry přihrál Horákovi, ale ten z jedné opět přestřelil. 

V 50. minutě zahrávali hosté přímý kop. Makovského bombu Klofanda vyrazil, ale po závaru v jaroměřském vápně prostřeli míč do sítě Kamitz. V 52. min prošel trutnovský roh až na zadní tyč a Marks ho v klidu poslal do sítě. Ve zbytku utkání hrál Trutnov s dvoubrankovým vedení v pohodě a Jaroměři se nedařilo dostat k soupeřově brance.

Žluté karty: 35. Michálek, 51. Rejchrt – 47. Kozák

Komentář domácích: Po vyrovnaném prvním poločase rozhodli hosté utkání dvěma slepenými góly v začátku druhé půle a pak už zápas v klidu dohráli.

Komentář hostů:

Rozhodčí: Kubišta Josef, Průcha Petr, Janata Lukáš - delegát Haleš Vladan

185 diváků

mich

autor videa: Václav Mlejnek - Jaroměř

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.