,,Bengo" porazilo v derby vysoko Velichovky a převzalo na domácím hřišti pohár pro vítěze Okresního přeboru !

26. kolo OP Náchod - 5.6.2016 od 17:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Velichovky 6:1 (4:1)

Branky: 24. Škoda, 27. Vít, 29. Ulrych, 43. Častvaj, 47. Častvaj, 54. Vít - 41. Karel

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Valášek (66. Souček), Rejchrt, Emlar J., Klíž - Ulrych, Böhm, Bano (80. Koller), Horák (38. Častvaj) - Vít (K) (54. Seifert), Škoda (61. Ameti)

TJ Velichovky: Hasník - Kašpar, Munzar, Rieger A., Šubrt D., Novotný, Jelínek (K) (89. Šubrt J.), Bém R. (64. Runkas), Karel, Dyrc (61. Šolc), Špaček (38. Sodomka)

V posledním domácím střetnutí jsme před početnou diváckou kulisou přivítali tým z nedalekých Velichovek. Před utkáním se vyrojily spekulace o jakési sousedské bodové "výpomoci", což se ukázalo jako liché. Domácí do utkání vstoupili velmi aktivně a hned v 1. min nabil Valášek Horákovi, který však nemířil přesně. O chvílí později opět aktivní Horák ani ve své druhé šanci neuspěl. V 11. min. zacentroval Valášek a Vítovu hlavičku brankář Hasník vyrazil. Na druhé straně pálil nebezpečně z trestného kopu Rieger, ale ani Schejbal se zaskočit nenechal. V 15. min. zakombinovali Ulrych s Böhmem, ale Škoda ve stoprocentní šanci selhal. V téže minutě na opačně nebezpečně pálil Karel, ale střela šla naštěstí do středu branky, kde stál připravený Schejbal. V 19. min se ještě v šanci ocitl hostující Dyrc, ale obrana ránu zblokovala na rohový kop. Ve 24. min vysunul Ulrych kanonýra Škodu a ten protrhl střeleckou smůlu - 1:0. Za další tři minuty připravili branku pro kapitána Víta Ulrych se Škodou - 2:0. Gólovou pětiminutovku podtrhl Ulrych, když mu nezištně přihrával Böhm - 3:0. O chvíli později to zkoušel na jedné straně Böhm, který branku přestřelil a na druhé straně trefil břevno pěknou střelou Munzar, který na podzim oblékal jaroměřský dres. Ve 37. min. nejprve vychytal Hasník nebezpečný průnik Klíže a poté i Horáka. Hosté se branky dočkali ve 40. min, kdy se s pomocí břevna trefil z přímého kopu ostrostřelec Karel - 3:1. Ve 43. min vrátil domácím třígolový náskok střídající Častvaj, který přeloboval brankáře - 4:1. První půli uzavřel střelou do prostřed brány Karel.

Z druhého poločasu uběhly sotva dvě minuty a opět se měnil stav. To Vít přihrál s chutí hrajícímu Častvajovi a ten vstřelil svoji druhou branku utkání - 5:1. Na tenisových 6:1 upravil v 54. min. Vít po kombinaci Škody s Böhmem. Vzápětí zvonila dvakrát branková konstrukce Hasníkovy branky, kdy nejprve orazítkoval tyč Škoda a po něm břevno Častvaj. Na opačné straně hřiště se zaskvěl Schejbal, který zmařil šanci Dyrcovi. V závěru zápasu se neprosadil nejprve Böhm, který orazítkoval tyč prázdné branky a po něm nedokázal míč do sítě propasírovat z brankové čáry ani Ulrych. Závěrečný zákrok utkání si tak připsal domácí Schejbal, který po rohu vyškrábl ze šibenice Munzarovu hlavičku. V "růžovce" se hrál otevřený fotbal, se šancemi na obou stranách, ale o vítězi nebylo od první minuty pochyb.

Po utkání předal předseda OFS Náchod ing. P. Vítek s místopředsedou Mgr. P. Vokálem domácímu týmu pohár za první místo v JOPECO OP mužů za soutěžní ročník 2015-16, tradiční šampaňské a poukázku na sud zlatavého moku.

Poděkování tentokrát patří i hlasateli J. Duškovi, který dorazil na utkání přímo z cyklistického závodu "Tour de Jaromer" a zhostil se své funkce na výbornou.

V závěrečném kole zajíždíme v sobotu do Hejtmánkovic.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř:

Rozhodčí: Vaníček, Gieci, Tůma

ŽK: 49. Karel - 79. Bano

Diváků: 140

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

26. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Velichovky, 5.6.2016, foto: Václav Mlejnek Bengo s pohárem okresních přeborníků 2015/2016. Foto: Václav Mlejnek
Galerie k předání poháru zde.


Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.