Béčko předvedlo další ,,parodii" na fotbal a podruhé za sebou na hřišti soupeře zaslouženě padlo!

21. kolo OP Náchod - 30.4.2016 od 17:00 - hřiště Teplice. 

Teplice n. Metují - FK Jaroměř ,,B" 2:1 (1:0)

Branky: 35. Otta, 76. Kalaš - 55. Böhm

TJ Slavoj Teplice nad Metují: Oubrecht - Pavlů, Šubrt, Pásler, Schejbal - Řeháček r.1999 (51. Denis Kretschmer), Kuchta (60. Dominik Kretschmer), Otta (88. Řeháček r.1972), Veselik (69. Filip), Matouš - Kalaš

FK Jaroměř B: Schejbal - Plhal (61. Emlar L.), Ruprich, Beneš, Klíž - Emlar J., Kašajík, Böhm, Mertlík (46. Souček) - Vít, Valášek

Po předchozí prohře Teplic na hřišti SK Babí 9:0 přijel pod Adršpach papírový favorit z Jaroměře. Jenže papír byl tentokrát slabý, průklepový, a k překvapení potěšeného teplického publika se trhal při každém kontaktu s domácí obranou. A bohužel jím bez odporu prošla i valná většina soupeřových brejků. Již v páté minutě musel jaroměřský gólman přibrzdit pecku k pravé tyči. O chvíli později minul Valášek střelou po zemi jen o metr domácí bránu. Podobně skončila v 11. minutě hlavička Rupricha. Ačkoliv se následující čtvrthodina odehrávala na půlce domácích, nečekaně se utrhl teplický Tomáš Otta a velmi těsně minul horní tyč Schejbalovy brány. Ve 34. minutě se však už nemýlil, prošel zleva obranou a prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. Do té doby trochu skeptické publikum propadlo nadšení. Teplice totiž dosud jen jedinkrát skórovaly dřív než soupeř, a to v prvním jarním kole ve Velichovkách. Ty ovšem okresní tabulku uzavírají. Pět minut před koncem poločasu vyrážel Schejbal míč po přímém kopu, teplický Oubrecht vzápětí podobně odvrátil dělovku Tomáše Mertlíka.

21. kolo okresní přebor, TJ Slavoj Teplice nad Metují - FK Jaroměř B, 30.4.2016, foto: Václav Mlejnek Tomáš Mertlík vypálil prudkou ránu čtyři minuty před koncem poločasu, domácí gólman však střelu obratnou šipkou vyrazil. Foto: Václav Mlejnek.

Deset minut po přestávce doletěl odražený míč za vápno a Böhm vystřelil z první. Nevypočitatelný balón se od břevna odrazil za brankovou čáru a rafinovaně zamířil z teplické branky ven - 1:1. Tím způsobil pozdvižení. Ačkoliv pomezní rozhodčí ihned signalizoval gól, diváci i soupeř se byli ochotni vehementně přít až do červené karty (po druhé žluté) pro domácího stopera. Jaroměř početní převahu nevyužila. Naopak, po patnácti minutách došlo k nedorozumění při exekuci trestného kopu mezi rozhodčím a Benešem, který jadrně okomentoval nespravedlivé udělení žluté, za což vzápětí dostal spravedlivě červenou. Za vyrovnaného početního stavu vystartoval v 76. minutě domácí Kalaš do brejku a z voleje tvrdou střelou k pravé tyči mezi málo důraznými jaroměřskými obránci rozhodl utkání - 2:1.

Petr Šubrt, hrající trenér Teplic nad Metují: Pochvalu zaslouží všichni hráči. Hodně nám pomohli i diváci, za což i jim patří velký dík.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Dnes nebudu psát, kdo měl šanci a kdo ne. Dnes bych napsal, že se celé jaro herně trápíme, protože si hráči na hřišti dělají co chtějí, hrají na jiných pozicích než jim bylo řečeno a při ztrátě míče apaticky spoléhají, že to za ně spoluhráč, obklopený hroznem dotěrných soupeřů, zázrakem vyřeší. To je smutné. Ale bojácnost jít do osobního souboje je absolutně nepřípustná. Výkon mých svěřenců neodpovídal mistrovskému utkání, ale prázdninovému čutání na dvorku mezi garážemi. Znehodnotili práci lidí, kteří organizačně zajišťují chod Béčka a celého klubu. Nefungující vzájemné komunikaci v týmu nakonec chyběla i jakákoliv sebereflexe ze zmařeného zápasu!! Toto je moje hodnocení pro zklamané fanoušky, ať se mnou hráči souhlasí nebo ne.

Rozhodčí: Saučuk, Lokvenc, Klečák

ŽK: 55. Pavlů, 58. Veselík, 86. Filip, 90. Oubrecht - 23. Schejbal, 39. Plhal, 69. Vít, 71. Beneš, 90. Ruprich

ČK: 55. Pavlů (po 2 ŽK) - 71. Beneš (po 2 ŽK)

Diváků: 45

21. kolo okresní přebor, TJ Slavoj Teplice nad Metují - FK Jaroměř B, 30.4.2016, foto: Václav Mlejnek Jaroměř v Teplicích padla. Na venkovním hřišti podruhé za sebou.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.