Bengo zvládlo šlágr kola a osamostatnilo se na čele tabulky !

12. kolo OP Náchod - 24.10.2015 od 14:30 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Č. Kostelec ,,B" 3:0 (2:0)

Branky: 18. Vít, 44. Vít, 53. Kašajík

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Klíž (46. Horák), Rejchrt, Beneš (67. Plhal), Ruprich - Seifert (75. Souček), Böhm, Kašajík, Valášek (46. Škoda) - Vít (K), Munzar (58. Vladeka)

 

Ve šlágru 12. kola JOPECO OP se střetly dva vedoucí celky tabulky. Oba týmy začaly duel aktivně. V 10. min. neplatil gól Munzara pro ofsajd. O dvě minuty později střílel nebezpečně Ruprich, hostující gólman vyrazil. V 16. min. podnikli hosté rychlý protiútok a po centrovaném míči nastřelil Máslo z několika kroků břevno jaroměřské branky. Z následného kontru domácích zacentroval Valášek, balon po souboji Munzara s hostujícím obráncem skončil na červenokosteleckém břevně a domácí kapitán Vít ho chladnokrevně vrátil do sítě - 1:0. Hra se přelévala ze strany na stranu, obrany však pracovaly spolehlivě. Až ve 37. min. dostal míč za obranu Valášek, ale branku netrefil. Ve 44. min. zafungovala spolupráce Kašajíka se Seifertem a Vít si připsal druhou gólovou střelu - 2:0. Těsně před odchodem do šaten zacentroval hostující kapitán Janko a Marek ve 100% šanci přestřelil odkrytou domácí branku.

12. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Červený Kostelec B, 24.10.2015, foto: Jan Ruprich Druhý gól Tomáše Víta ve 44. minutě. Foto: Jan Ruprich.

Do druhého poločasu oba trenéři prostřídali. Jaroměřští kontrolovali průběh hry, hosté ubrali na aktivitě. Ve 47. min. se nedočkal hattricku Vít, když hostující obrana zblokovala jeho střelu po další fotbalové akci Kašajíka se Seifertem. V 53. min. si odražený míč na hranici "šestnáctky" našel Kašajík a hostující brankář Martínek neměl šanci - 3:0. Poté se v několika šancích, včetně samostatného nájezdu, objevil Škoda, ale nebylo mu přáno. Domácí tak dovedli zápas zaslouženě do vítězného konce, gólman Kořen si připsal druhé čisté konto v soutěži. Všichni věříme, že si příští sobotu zajedeme do lázeňských Velichovek pro třináctý vítězný korálek.

Rozhodčí: Vaníček, Jirásek, Saučuk

ŽK: 28. Štelzig, 50. Špelda

Diváků: 100

12. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Červený Kostelec B, 24.10.2015, foto: Vaclav Mlejnek Zákrok Karla Kořena v 79. minutě. Foto: Václav Mlejnek.


Ohlasy v tisku:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.