Bengo zvládlo derby v Dolanech a vysoko vyhrálo

7. kolo OP Náchod - 19.9.2015 od 16:30 - hřiště Dolany. 

TJ Dolany - FK Jaroměř ,,B" 1:4 (1:3)

Branky: 29. Semanišin - 13. Rejchrt, 28. Munzar, 35. Železov, 65. Seifert (p.k.)

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Klíž (73. Špaček), Rejchrt, Kučera (83. Matějíček R.), Křivský (46. Horák) - Seifert (72. Ameti), Beneš, Vít (K), Valášek - Munzar (84. Koller), Železov

Tomáš Paleček, Evžen Zvolánek - FK Jaroměř: Do utkání v sousedních Dolanech vstoupili Jaroměřští aktivně, z čehož vyplynuly šance Valáška se Seifertem. Ve 13. min. po rohovém kopu Seiferta otevřel brankový účet Rejchrt, který akrobaticky střelou "přes hlavu" vyhnal pavouky z pravé šibenice dolanské branky. Poté se znovu neprosadil Valášek střelou po zemi ani Vít hlavou. Skóre se měnilo ve 28. min., kdy Beneš posadil  míč z přímého volného  kopu na hlavu Munzara - 0:2. Ihned po rozehrávce ze středového kruhu se gólově prosadili i domácí. Semanišin překonal "vousáče" v jaroměřské bráně střelou bodlem na zadní tyč - 1:2. Naštěstí ve 35. min. obral Beneš dolanského kapitána o míč, ideálně přihrál Železovovi a ten s notnou dávkou štěstí překonal Kubáska - 1:3.

Ve druhém poločase se hrálo převážně mezi "šestnáctkami", hosté ubrali na tempu a přizpůsobili se hře domácích. V 65. min. postupoval osamocen na brankáře kapitán Vít, při pokusu o kličku byl podražen a sudí Vaníček ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Seifert, Kubáska poslal na levou stranu a míč usměrnil k pravé tyči - 1:4. Poté se utkání už jen dohrávalo, hosté bezpečně hlídali třígólový náskok a nepouštěli Dolanské do žádných šancí. Tři body tedy zaslouženě putovaly do "Růžovky". V příštím domácím zápase s Teplicemi se chceme už konečně soustředit na udržení čistého konta.

Rozhodčí: Vaníček, Tomášů, Nentvich

ŽK: 33. Kašajík, 65. Kubásek, 73. Žďárský - 80. Beneš

Diváků: 80

Ohlasy v tisku:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.