Juniorka porazila Smiřice i v ,,odvetě" a získala důležité body

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

8. kolo - ,,1.B" třída skupina C - 27.9.2014 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř ,,B" - SK Smiřice 2:0 (1:0)

Branky: 24. Bano, 81. Vít

FK Jaroměř ,,B“: Schejbal - Křivský (46. Horák A.), Rieger, Kučera-K, Špaček - Hekele, Bano (46. Častvaj), Jirka, Ameti - Ulrych (85. Németh), Vít

SK Smiřice: Hottmar – Zemek (86.Koutník), Škarytka, Kodeš, Dočkal (58.Matějček) - Bůta (46.Havlíček), Korenčík, Jaborník, Mochan (86.Koutník) - Bednář-K, Čížek (77.Růžek)

V 6 minutě měl šanci Bednář, ale jeho střela ze střední vzdálenosti šla mimo. V 19 minutě utekl po pravé straně  Ulrych, ale jeho střela na zadní tyč šla těsně vedle. Ve 23 minutě byl Ameti po rohu na zadní tyči, ale míč se mu nepodařilo dostat do branky. Ve 24. min jsme se radovali. Po rychlém přechodu do útoku jsme se dostali za hostující zálohu a Honza Bano z 18. metrů umístněnou střelou nedal brankáři šanci – 1:0. Ve 39 minutě se Ulrych protáhl po pravé straně do vápna, předložil míč ideálně na zadní tyč Ametimu , ale ten svou obrovskou šanci nedal. Když to vypadalo, že se půjde do kabin, zahrozili hosté, kdy se na malém vápně zjevil Bednář, ale Schejbal ho vychytal.

Ve 47 minutě centroval ideálně z pravé strany Horák, Ulrych dobře mířil do šibenice, ale brankář Hottmar senzačně vyrazil. Z následného rohu Ameti orazítkoval tyč hostující branky. V 55 minutě šel sám na Hottmara rychlý Hekele, ale brankáře neprostřelil. V 61 minutě úplně stejná situace, ale ani Ulrych nepřekonal brankáře hostí. Od té doby hosté převzali taktovku a začali nás mačkat.  V 69 minutě poslal Mochan z 19ti metrů jedovku, kterou Schejbal vyrazil. Potom se začali dít věci v našem vápně. V 71 minutě střílel Koreš - Schejbal vyráží na roh. V 72 minutě po rohu střílí z voleje zhruba z úrovně penalty Bednář,  Schebal však reflexivně vyráží opět na roh. V 73 minutě z tohoto rohu Schejbal boxuje míč ven, ale Bednář vrací míč do branky, kde ho hlavou z brankové čáry vyhlavičkoval Horák. V 81 minutě se dostal do otevřené obrany Vít a svůj nájezd proměnil -  2:0. To se nedá říct o Romanu Ulrychovi, který šel v 85 minutě opět sám na Hottmara, ale ten ho opět vychytal. Poslední šanci v utkání měl opět Bednář, ale jeho pokus z brankové čáry Horák opět vyhlavičkoval.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: V zápase nahoru-dolů jsme dali dvě branky, a proto jsme vyhráli. Šancí na obou stranách bylo mnoho, ale oba brankáři je bravurně likvidovali.

Václav Tarantík - vedoucí mužstva SK Smiřice: Utkání by více slušela remiza. Ozdobou byly výkony obou brankářů.

ŽK: 66. Špaček, 76. Ulrych - 77. Čížek, 90. Havlíček

Rozhodčí: Hlavsa, Kout, Jaroš

Diváků: 90

1.B FK Jaroměř B - SK Smiřice 27.9.2014, foto: Václav Mlejnek Posila z mladšího dorostu, Jan Bano, právě na své kopačce ladí první gólovou střelu do sítě hostů. Foto: Václav Mlejnek.
Celá galerie k zápasu zde.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.