Juniorka si připsala v dalším domácím zápase těsnou porážku

5. kolo ,,1.B" třída skupina C - 6.9.2014 od 17:00 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř ,,B" - TJ Sokol Deštné 1:2 (0:1)

Branky: 48. Vít - 29. Macháček, 59. Kaplan z p.k.

FK Jaroměř ,,B“:  Kořen – Rieger, Kučera - K, Rejchrt, Plhal - Hekele, Vít, Častvaj (62. Bano), Špaček (83. Sodomka) - Ulrych, Seifert (64. Németh)

TJ Sokol Deštné v. O.: Vých - Lantan, Vítek (79. Fidler), Kánský - K, Kaplan - Vávra, Tuček (62. Novák), Hochmann, Krupka - Macháček, Matula 

Zápas začal v poklidu, kdy oba týmy čekaly ze zajištěné obran co druhý  celek udělá. V 15 minutě se uvolnil ve vápně Plhal, ale než si srovnal míč na noze, obrana stačila míč uklidit do bezpečí.  Jaroměř zatlačila hosty před vlastní  vápno, ale branku z toho nevytěžila. Hosté udeřili ve 29 min, kdy po rozehraném trestném kopu se dostal k míči nikým nekrytý Macháček a volejem překonal domácího brankáře – 0:1. Ve 43 minutě mohli domácí vyrovnat, kdy Ulrych předložil do vápna míč Seifertovi, ale jeho pokus obrana zblokovala. 

Ve druhé půli se hosté zatáhli do obrany a  podnikali z ní nebezpečné útoky. Ve 48 minutě po centru z pravé strany se ve vápně hlavou prosadil Vít a vyrovnal – 1:1. V 59 minutě zahrávali hosté po nedorozumění domácího brankáře s obranou penaltu, kdy Rejchrt musel faulovat hráče, kterou Kaplan proměnil  - 1:2. Vyrovnání měl na noze v 78 minutě Ulrych, když šel sám na brankáře, ale jeho střela po zemi neměla takovou razanci, že si s ní hostující brankář dokázal poradit. V 80 a 88 minutě mohli hosté Krupkou a Fidlerem navýšit skóre, ale branku nedali. Opět jsme po mnoha ztrátách míčů nedokázali vyhrát zápas, ve kterém jsme byli soupeři rovnocenným mužstvem.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Zkušenost hostů slavila vítězství nad netrpělivostí a nepřesností v zakončení našeho mladého celku.

ŽK: 54. Špaček, 58. Rejchrt - 62. Matula, 64. Kánský

ČK: 91. Kánský (po 2 ŽK)

Rozhodčí: Říha, Šiling, Ježek

Diváků: 63

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.