Bengo srazily góly na koncich obou poločasů, a tak prohrálo

2. kolo ,,1.B" třída skupina C - 17.8.2014 od 17:00 - hřiště Malšovice.

Sokol Malšovice - FK Jaroměř ,,B" 2:0 (1:0)

Branky: 45. Tobiášek z p.k., 87. Rejha

Sokol Malšovice: Krejčí - Libřický, Lemon (87. Valc), Horký, Ninger, Franc, Jareš P.,Groh (77. Rejha), Jareš J., Tobiášek, Velinský (67. Bartoš)

FK Jaroměř ,,B": Kořen-K - Špaček, Rieger, Horák A., Plhal - Ulrych, Jirka, Michálek, Seifert - Vít, Ameti (74. Všetečka)

První poločas přinesl vyrovnaný průběh hry s 1 velikou šancí na obou stranách. Když už se zdálo, že se půjde do kabin odpískal sudí Bednář velmi spornou penaltu, která byla i dle domácích hráčů cca půl metru před vápnem. Touto výhodou domácí nepohrdli.

Druhý poločas se snažila Jaroměř kombinační hrou alespoň vyrovnat, ovšem byli to domácí, kteří těsně před koncem zápasu zpečetili výhru v dnešním utkání druhým gólem. Bengu i dnes chyběla opět řada hráčů (Svoboda, Kučera, Holeček, Hekele, Vokál + dorostenci), a tak v závěru již nebyly ani síly na korekci výsledku a vstřelení alespoň čestného gólu, který by si Jaroměř určitě zasloužila.

Krucký Bohumil, trenér domácích: Po vyrovnaném průběhu zápasu a disciplinovaném výkonu jsme zápas svojí zkušeností,  oproti mladému týmu soupeře,  dotáhli do vítězného konce.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Po vyrovnaném průběhu zápasu vyhráli šťastnější domácí. Dnes jsme doplatili na řadu absencí v našem kádru. Ať už se jednalo o zraněné, nebo dovolenkující hráče, či dorostence, kteří jeli hrát svůj zápas do Vrchlabí. Tím jsme přišli o možnost prostřídat a hru oživit.

ŽK: 61. Groh, 70. Bartoš, 75. Horký, 35. Ulrych, 45. Seifert, 60. Jirka

Rozhodčí: Bednář Leoš, Haken, Styblík

Diváků: 60 (cca 40 z Jaroměře)

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.