Bengo udolalo houževnatého a neznámého soupeře až v penaltovém rozstřelu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

5. kolo - 1.B. třída ,,o sestup H" - 12.4.2015 od 16:30 - Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - Sokol Zdelov 2:1 P (1:0)

Branky: 43. Seifert - 62. Neubecker

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Emlar, Rejchrt, Kučera-K (33. Hekele), Plhal (85. Křivský) - Ulrych (68. Ameti), Böhm, Jirka, Seifert - Beneš, Vít (89. Klíž)

Sokol Zdelov: Beránek - Merta (50. Marek), Novák, Truhlář, Zeman - Weisser, Komárek, Sehnal-K, Csontos (66. Novotný) - Neubecker (87. Cvejn), Ludvík

Bengo se utkalo v pátém kole 1.B třídy s úplně neznámým soupeřem, se kterým se snad jaroměřský fotbal nikdy nepotkal. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané s mírnou převahou domácích. V utkání bylo k vidění spousta soubojů a spíše to byl boj. Bengo se ujalo zaslouženého vedení až těsně před poločasem, kdy se trefil ve skrumáži Seifert - 1:0.

muži B FK Jaroměř B - TJ Sokol Zdelov 12.4.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Miroslav Seifert se právě chystá usměrnit dráhu míče k levému dolnímu rohu soupeřovy branky a otevřít tak skóre utkání. Foto z videa.

Druhý poločas pokračoval v trendu toho prvního. Mírná herní převaha domácích a rychlé brejky hostů, kteří čím dál častěji ohrožovali Kořena v brance Jaroměře. Zaslouženého vyrovnání se dočkali hosté po rohovém kopu v 62. minutě, kdy se trefil Neubecker1:1. Poté se snažila Jaroměř získat vedení zpět na svou stranu, ovšem žádná z šancí se neujala. Tu největší měl v 80 minutě Seifert, kdy trefil břevno hostující branky. Nutno uznat, že i hosté měli v poslední minutě obrovskou šanci po rohovém kopu, kdy trefili tyč. V penaltové loterii se pak přiklonilo štěstí k domácím, když se ani jeden z jejich střelců (Rejchrt, Seifert, Beneš, Böhm, Jirka) nemýlil. 

Tomáš Paleček, trenér domácích: V bojovném utkání plném soubojů na obou stranách jsme vyhráli až na penalty.

Miloš Zeman, trenér hostů: Naše hra v prvním poločase neměla s fotbalem nic společného a vypadalo to, že si někteří hráči vyjeli pouze na výlet. Zaslouženě jsme tak prohrávali 1-0. Ve druhém poločase jsme se hodně zvedli a zaslouženě jsme v 62.min vyrovnali z rohového kopu. Chybělo hodně málo a odvezli jsme si body všechny, ale naše dvě vyložené šance z 85 a z 89 min. jsme neproměnili. V penaltách se radovali domácí. Opět musím pochválit rozhodčí za kvalitní výkon.

Rozhodčí: Stejskal, Bednář, Medlík

ŽK: 18. Emlar, 22. Jirka, 78. Böhm, 83. Seifert - 79. Zeman

Diváků: 80


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.