Hodnocení sezóny ,,B" týmu

Sezóna 2013/2014 již skončila, a tak přichází čas na bilancování. Jak hodnotil tuto sezónu ,,B" týmu předseda oddílu Jiří Lebedinský pro Náchodský deník? To si můžete přečíst níže:


Do nové sezóny jsme vstupovali s vizí zapojit do ,,B“ týmu mladé hráče a naše odchovance a rovněž s cílem nespadnout. To, že podzim vyšel na výbornou a možná trochu nad očekávání, bylo samozřejmě jen veliké plus. Tým hrál výborně a měl ve svém středu TOP střelce OP, mladého Míru Seiferta, který tuto soutěž nakonec i vyhrál s 29 góly (24 na podzim / pouze 5 na jaře).

Bohužel jarní část už tak kvalitní nebyla a mnoho hráčů svou podzimní formu hledalo (viz. střelec Seifert). Do toho přišla zranění a muselo přijít na řadu doplňování ,,benga“ hráči ,,A“ týmu. Tento krok byl samozřejmě logický, ovšem určitým způsobem byl možná na škodu. Na škodu v tom smyslu, že hráči béčka, kteří dříve hráli a momentálně neměli formu, byli nahrazeni hráči ,,A“ týmu.

Béčko však tímto možná na chvilku ztratilo svou tvář a spoléhalo více než na sebe, na hráče ,,A“ Týmu, že to ,,nějak udělají“. Když už se blížil finiš okresního přeboru, tak jsme ve vedení oddílu vyhodnotili jako žádoucí postup do vyšší soutěže (1. B třída), ve které by se naši dorostenci a hráči béčka daleko lépe adaptovali na své možné budoucí působení v áčku. Velikou roli samozřejmě sehrál i fakt dalekého ježdění po náchodském okrese (Hejtmánkovice, Meziměstí, Stárkov, Teplice, Police, Broumov).

V klíčových zápasech jsme tak logicky ,,B“ tým posílili a vrcholem celé sezóny bylo utkání s Hejtmánkovicemi, které bylo naprosto fantastické, a to i díky veliké kvalitě soupeře. Byla jen škoda, že jsme přímo po tomto utkání nemohli slavit postup doma a museli o něj bojovat do poslední chvíle v těžkém zápase v Dolanech.

Všem hráčům a realizačnímu týmu v čele s Tomášem Palečkem a Milanem Svobodou patří veliké poděkování za celou sezónu 2013/2014.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.