Bengo si nedokázalo poradit se zachraňujicími se Teplicemi a ostudně doma prohrálo

27. kolo OP NA - 25.5.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř ,,B" - Teplice nad Metují 1:2 (0:0)

Branky: 90. Škoda - 48. Moravec, 87. Kohl

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Emlar, Ponikelský, Horák A., Plhal (72. Ameti)- Kučera-K (46. Škoda), Kašajík, Jirka, Böhm (60. Holeček) - Vít, Seifert

Náchodský deník: První poločas nabídl vyrovnané utkání s řadou nepřesností na obou stranách. Ve druhé půlce se hosté z brejkové situace ujali vedení, které ještě v závěru zvýraznili. Poslední slovo sice měli domácí, jenže jejich trefa už jen zmírnila překvapivou porážku. „Od první minuty byli hosté lepší a zasloužili si vyhrát. My jsme předváděli plážový fotbal a párty. Někteří hráči se musejí zamyslet nad svým přístupem, protože i s týmem ze spodku tabulky musejí hrát na sto procent," nechal se po zápase slyšet nazlobený jaroměřský trenér Tomáš Paleček.

Facebook TJ Slavoj: Za horkého počasí na horkou jaroměřskou půdu. Jenže nám se z toho nohy nepodlomily a po odmakaném zápase jsem si odvezli celé 3 body. První poločas jsme byli velmi vyrovnaným soupeřem domácímu favoritovi. Na vyložené šance jsme možná prohráli tak 2:3, ale přesto poločas skončil bez branek. Do druhé dostal Martin Moravec jasný pokyn od trenéra Dušana Kalaše a díky jeho naplnění jsme v 50. minutě najednou vedli 1:0. Jaroměř sice přidala na obrátkách, ale díky naší precizní obraně, někdy až na hranici sebeobětování, z toho nic nevytěžila, a tak jsme z jednoho kontru v cca 80. minutě dokázali Danem Kohlem naše hubené vedení navýšit. A protože domácí dotlačili za Martina Oubrechta, který si opět zasloužil na brankové čáře absolutorium, pouze jediný balon, odvážíme si cenné vítězství.

Tomáš Paleček, FK Jaroměř: Všem divákům, kteří nám přišli fandit místo hokeje, se moc omlouvám za předvedenou hru. Tato blamáž, která se předvedla proti Teplicím, se bude řešit tak, aby se v posledních třech zápasech neopakovala.

ŽK: 86. Kašajík - 7. Kalaš, 27. Veselík, 32. Moravec

Rozhodčí: Šolc, Nymsa, Vlk

Diváků: 60

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.