Mladší žáci jedou z Vrchlabí bez prohry.

MEKKAGROUP KP MLŽ U13 – 4. KOLO HŘIŠTĚ VRCHLABÍ 18.9.2021

FK Jaroměř – SK Jičín 3:2

Branky: Hochsteiger, Hemelík Vít, Hemelík Luboš

FK Jaroměř – FC Vrchlabí 1:1

Branka: Koudelka

FK Jaroměř – RMSK Cidlina/FK Chlumec n/C   6:0

Branky: Hochsteiger 2, Hemelík Luboš, Kašajík, Libich, Koudelka

Sestava FK Jaroměř: Šitev – Kuhajdík, Libich, Hemelík Luboš, Hemelík Vít, Kašajík, Křen, Hochsteiger, Derner, Koudelka

Martin Slezák, Petr Libich – trenéři FK Jaroměř: Tentokráte jsme zajížděli do Vrchlabí, kde nás čekali těžké zápasy. Kvůli nemocím a výpomoci starším žákům jsme opět neodcestovali v kompletní sestavě, ale i tak jsme chtěli uspět proti kvalitním soupeřům. První zápas jsme nastoupili proti Jičínu. Začali jsme dobře, vytvořili jsme si tlak, ale naše nedůrazná koncovka ke vstřelení branky nevedla a tak z ojedinělé střely a díky neudržení míče našeho gólmana soupeř skóroval do prázdné branky. Poločas jsme tedy prohráli 0:1. Druhý poločas jsme opět začali tlakem a brzy se nám podařilo třemi brankami otočit skóre. Jičínu se v závěru podařilo snížit na 3:2 po vyražené střele našeho brankáře přímo před nohy volného hráče soupeře. Výsledek se už dále neměnil a my slavili výhru 3:2. Nás může mrzet řada neproměněných šancí díky slabé razanci nebo nepřesnosti našich střel.

Druhý zápas nás čekal proti domácímu Vrchlabí. Už předem jsme věděli o síle soupeře a způsob, jakým nás přehrával v posledním zápase. I přesto jsme se nezalekli a první vyloženou šanci před odkrytou brankou soupeře jsme měli my. Bohužel jsme ji nevyužili a tak soupeř skóroval z kolmice za naší obranu a nezachycením náběhu rychlonohého hráče Vrchlabí. V poločase jsme tedy opět prohrávali 1:0. Naši kluci se však s výsledkem nechtěli smířit a do druhého poločasu nastoupili s odhodláním výsledek minimálně otočit. Druhý poločas jsme si vytvořili tlak a nastřelili několikrát brankovou konstrukci. To samé se povedlo i soupeři z Vrchlabí (nastřelit tyč). My jsme se však nevzdali a premiérovou brankou „Koudyho“ v jeho prvním zápase za Jaroměř zápas srovnali na konečných 1:1. Vzhledem k průběhu zápasu musíme uznat, že remíza byla asi spravedlivá.

Poslední zápas proti oslabenému Chlumci nám výsledkově vyšel i když soupeř, hlavně v první půlce zápasu díky nasazení, dokázal dlouho vzdorovat. Druhý poločas jsme už zápas ovládli a přidali další branky.

Klukům děkujeme za nasazení v dnešním zápase a některým ještě za výpomoc starším žákům. Určitě to pro ně bylo fyzicky náročné. Proto jsme se rozhodli vypustit úterní trénink. Rodičům děkujeme za dopravu a podporu v hledišti. A jedeme dál.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.