Zlepšující se výkony mladších žáků na dalším mistrovském turnaji

4. mistrovský turnaj MLŽ - KP - skupina C - 21.9.2019 - Česká Skalice

V sobotu, 21.9.2019, čekal mladší žáky zatím nejtěžší turnaj v nové sezoně. Proti nám se dnes postavil první, druhý a čtvrtý tým tabulky, tzn. TJ Sokol Třebeš, domácí SK Rozkoš/Velká Jesenice a SK Červený Kostelec "B"/Baník Rtyně. I proti silným soupeřům jsme chtěli navázat na výsledkově podařený domácí turnaj z minulého víkendu.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř 3:0 (1:0)

Branky: (

Proti absolutnímu suverénovi této sezony, který doposud vyhrál všechny zápasy se skorem 31:1, jsme do utkání vstoupili velice slušně a nebojácně a vypracovali jsme si v prvním poločasu tři velké šance. Jedna z nich skončila golem, který však nebyl pro těsný ofsajd uznán. Soupeř poté využil skoro všechny naše mezery v obraně a utkání výsledkově zvládl. My jsme si však dokázali, že dokážeme sehrál vyrovnané utkání s každým soupeřem.

SK Rozkoš/Velká Jesenice - FK Jaroměř 2:2 (1:2)

Branky: Dítě, Hrobský

V zápase se silnou domácí Skalicí se opět ukázalo, že tyto zápasy jsou vždy velice vyrovnané, vyhecované a prestižní. Soupeř se brzy dostal do vedení, které jsme však ještě do poločasu dokázali dostat na naší stranu po krásných akcích zakončených Adamem a Šímou. Díky tomu jsme první půli vyhráli 2:1, nutno říci zaslouženě. Ve druhém poločase pokračoval boj o každý metr hřiště. Hrálo se nahoru dolů a obě mužstva měla spoustu situací, které zaváněly brankou. Bohužel pro nás jsme ke konci zápasu nešťastně faulovali soupeře v našem vápně a ten proměněnou penaltou stanovil konečný výsledek 2:2

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec "B"/Baník Rtyně 4:0 (1:0)

Branky: Hrobský 2x, Prokš, Olexa

V tomto dnešním posledním utkání jsme si jednoznačně chtěli připsat výhru, kterou jsme si dnes zasloužili. Začátek zápasu se nám však vůbec nepodařil. Mysleli jsme si, že to půjde samo a soupeř se porazí sám. Chyběl pohyb a přesnější hra. Naštěstí jsme se po krásné akci chvíli před poločasem ujali vedení, když Nikolas po sérii přihrávek našel Adama Prokše, který zakončoval do prázdné brány. Od té doby jsme soupeře jednoznačně přehráli jak kombinačně, tak individuálně, přidali jsme potřebné goly a utkání zvládli a připsali si vysokou výhru.

Sestava FK Jaroměř : Chejnovský - Hanák, Mrkos - Baudyš, Pospíšil, Kadlec, Hrobský, Dítě, Nguen, Olexa - Prokš, Bano

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Po dnešním těžkém turnaji je pro nás důležité, že jsme udělali opět další pokrok a naše hra začíná získávat tvář a dokážeme se zlepšovat. Dobrý přístup a touha byly dnes na klukách po všechna utkání vidět, vyjímaje prvního poločasu proti Kostelci. Co se týká herního projedu, tak jsme dokázali držet krok i proti vynikající Třebši. Dnes musíme všechny kluky za předvedenou hru a bojovnost pochválit. Stále je však co zlepšovat, především finální fázi. Trénujeme a makáme dál.

Díky patří také rodičům a prarodičům za podporu a dopravu.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.