Sedmibodové domácí představení mladších žáků

3. mistrovský turnaj MLŽ - KP - skupina C - 15.9.2019 - Jaroměř - Růžovka

neděli, 15.9.2019, odehráli mladší žáci další mistrovský turnaj, podruhé za sebou na domácím hřišti. Měli jsme co napravovat, naše výsledky na prvních dvou turnajích pro nás byly zklamáním a stále jsme čekali na první výhru. Dnes nám byla soupeřem silná SK Rozkoš/Velká Jesenice, dále pak TJ Rasošky a Spartak Police n./M./Náchod "B"

FK Jaroměř - SK Rozkoš/Velká Jesenice 0:0 (0:0)

Branky: 

Derby dvou rivalů bylo již od úvodu hráno ve velkém tempu a nasazení. Oběma týmům dělal problém kluzký terén. I přes to oba týmy předvedly několik pěkných akcí, které však ani na jedné straně neskončili golem. Zasloužená remíza v solidně odehraném zápase z obou stran.

FK Jaroměř - TJ Rasošky 3:2 (2:0)

Branky: Mrkos, Hrobský, Bedlek

Úvod zápasu se nám celkem povedl a vstřelili jsme dva rychlé goly, na které nám stačily tři šance. Od té doby byl náš výkon hodně podprůměrný. Nebyli jsme schopni delší dobu podržet balon, zakombinovat, přesně si nahrát, z čehož pramenili také jednoduché ztráty, které soupeř dvakrát lacině potrestal. Tyto zápasy musíme zvládat mnohem lépe, s větším přehledem a kvalitou!

FK Jaroměř - Spartak Police n./M./FK Náchod "B" 4:0 (0:0)

Branky: Dítě, Baudyš, Hrobský, Kadlec

Výsledkově nejpovedenější zápas. Herně však toto utkání musíme rozdělit na dvě půlky. V prvním poločase jsme sice byli lepším týmem, avšak nebyli jsme nebezpeční před soupeřovou bránou a stále nám vázla kombinace. Druhý poločas byl o něčem jiném. Spřesnili jsme kombinace, dovolili si v soubojích jeden na jednoho a několik našich akcí bylo moc pěkných. Soupeře jsme přehráli a zaslouženě zvítězili.

MZ FKJ - Police n. M., 15.9.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

 Sestava FK Jaroměř : Chejnovský - Dohnal, Hanák, Mrkos - Bedlek, Baudyš, Pospíšil, Kadlec, Hrobský, Dítě - Olexa, Prokš

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Jsme velmi rádi, že se nám tento turnaj konečně povedl výsledkově, tyto body jsme již potřebovali jako sůl. První zápas proti velmi silnému soupeři jsme odehráli dobře a vyrovnaně, byla vidět velká touha toto utkání zvládnout. Druhý zápas byl z pohledu hry velmi špatný, nedařila se nám kombinace a jednoduché nahrávky a dělali jsme až moc individuálních chyb. V posledním zápase se nám tyto věci podařilo vylepšit a hned to bylo na hře i výsledku znát. Je před námi spousta těžké práce. Makáme dál, abychom se mohli každým dnem zlepšovat.

Děkujeme rodičům za podporu po všechna utkání a pak také s přípravou a úklidem hřiště!

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.