Pokračující herní krize mladších žáků v Černilově

7. MÚ mladší žáci - 25.5.2019 - finálová skupina - hřiště Černilov

Dnešním turnajem, 25.5.2019 v Černilově, jsme se chtěli odpíchnout od nepříliš vydařených výkonů, které jsme v poslední době předváděli. Navíc dnešní naši soupeři, Černilov a Rychnov, jsou našimi sousedy ve vyrovnané tabulce, tudíž byly dnešní zápasy velmi důležité.

FK Černilov - FK Jaroměř  2:0 (0:0)

Branky: (

V tomto utkání se soupeřem, se kterým se moc dobře známe, byl tento faktor z počátku utkání klíčový. Oba týmy věděly, co od soupeře čekat a ani jeden nechtěl udělat chybu. Po úvodním "oťukávání" měl soupeř o něco více ze hry, avšak v prvním poločase jsme to byli my, kdo měl dvě až tři velké příležitosti ke skorování po standardkách a brejkových situacích. Žádnou z nich jsme bohužel nevyužili. Druhý poločas se nám vůbec nevydařil. Soupeř v něm byl po celou dobu lepší a aktivnější. My jsme hráli strašně pasivně a ustrašeně a nebyli jsme schopni vůbec nic vymyslet směrem dopředu. Černilov svůj tlak zůročil dvěma trefami a zaslouženě zvítězil. Penalty jsme prohráli 3:2.

FC Spartak Rychnov n./K. - FK Jaroměř  4:1 (1:0)

Branky: Libich (p.k.)

Před druhým zápasem jsme chtěli po klukách zodpovědný výkon proti velmi fotbalovému soupeři z Rychnova, avšak zároveň jsme nechtěli hrát bojácně tak, jako v zápase prvním. Soupeř od úvodu ukazoval své kvality v kombinaci a soubojích jeden na jednoho. Velké šance si ovšem z počátku nevytvářel a náš výkon byl o něco málo lepší než v prvním utkání. Škoda inkasované branky ke konci poločasu, od té doby jsme bohužel opět nebyli schopni cokoliv vymyslet, vykombinovat, spracovat míč, nahrát si... Soupeř byl lepší a trestal naše chyby. Povedla se nám jediná akce ze strany hřiště, kdy byl pronikající Adam faulován a penaltu proměnil s přehledem Matyáš. To od nás bohužel bylo dnes vše. Penalty jsme tradičně nezvládli : 5:3 pro soupeře.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hemelík, Poděbradský, Libich, Dítě, Lebedinský, Pospíšil, Karel

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský - trenéři FK Jaroměř : Na dnešní dvojzápas jsme záměrně vzali pouze dva hráče na střídání. Chtěli jsme tím dostat kluky do tempa a zvednout tím náš výkon. Tento tah se nakonec ukázal trochu kontraproduktivní, jelikož se hned v úvodu zranil Karlos a nám zbyl pouze jeden hráč na střídání. To však nebyl důvod našeho slabého výkonu bez jiskry, která nám v posledních zápasech chybí. Nejsme schopni delší dobu udržet míč na svých kopačkách, kombinovat, přejít v situacích jeden na jednoho atd. K tomu jsme dnes hráli až moc pasivně a určitých chvíli jsme se jen bránili, což určitě nechceme! Přísnější měřítko dnes snesl pouze Mrky, který i přes nějaké chybičky velmi dobře četl hru soupeře a snažil se konstruktivně rozehrávat všechny situace. Druhým takovým hráčem byl Fanda, který jezdil "nahoru-dolu" a snažil se něco vymyslet, bohužel na to byl zoufale sám! Padla na nás "deka", což se občas ve fotbale stává. O to více musíme makat a snažit se kvalitně dohrát konec sezony.

Děkujeme rodičům za dopravu na utkání

Rozhodčí: Krucký

Diváků: 40

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.