Zbytečná prohra mladších žáků v posledním podzimním utkání

10. kolo KP MLŽ – skupina A – 3.11.2018 od 10:00 - hřiště Česká Skalice

sobotu 3.11.2018, jsme zajížděli na poslední podzimní dvojzápas této sezony do sousední České Skalice. Soupeřem nám dnes byla domácí Skalice a tým Dvora Králové n./L. Hlavně proti domácím jsme měli velkou motivaci, jelikož právě oni nám v probíhající sezoně uštědřili jedinou naší porážku. Zároveň jsme chtěli kvalitně zakončit úspěšný podzim.

SK Rozkoš Česká Skalice - FK Jaroměř 0:4 (0:1)

Branky: Karel, Machač, Dítě, Poděbradský

Na tento očekávaný duel jsme se dlouho připravovali a chtěli jsme těžkého soupeře porazil a oplatit mu tak porážku z posledního vzájemného zápasu. Od začátku byla na klukách vidět touha zvítězit, ale zároveň i trocha nervozity. Problémem po celý zápas byl kluzký terén, se kterým se těžko zžívaly oba týmy. Skalice byla ze začátku nebezpečnějším týmem a my jsme se do zápasu dostávali postupem času. Základem úspěchu byla dobrá defenzivní hra, kterou řídil spolehlivý Bělas, který si s velkým přehledem poradil s fyzicky vyspělejšími útočníky soupeře. S přibývajícími minutami jsme začali být nebezpečnější a efektivnější a naše goly padaly po pěkných a rychlých akcích. Soupeř se sice snažil snížit a s utkáním ještě něco udělat, to jsme mu však nedovolili a díky dobré produktivitě jsme toto utkání nakonec s přehledem zvládli.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n./L. 0:1 (0:0)

Branky:(

Klukům bylo před začátkem posledního letošního zápasu kladeno na srdce, aby soupeře nepodcenili a poslední zápas si hlavně užili. Náš přistup od začátku utkání však nebyl vůbec dobrý a řešení některých situací na hřišti bylo strašně lehkovážné a my jsme si zřejmě mysleli, že se soupeř porazí sám. Chyběl především pohyb a následně kvalita v zakončení. Nedařila se nám mezihra ani kombinace, i přes to jsme si však po celý zápas vytvořili drtivý tlak a soupeře doslova mačkali před jeho brankou. Čtyřikrát nás zastavila branková konstrukce a několikrát jsme zakončovali úplně sami před brankářem, ale ani 200% šance nekončily golem. Soupeř nás tak potrestal z protiútoku a jediné své šance v zápase čtyři minuty před konce. I poté jsme měli další obrovské šance, které jsme také nevyužili a tak se z výhry radoval soupeř, který od začátku zápasu makal narozdíl od nás na 100%.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos - Lebedinský, Hemelík, Poděbradský, Machač, Dítě, Kadlec - Karel

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský – trenéři FK Jaroměř: Zvládli jsme dnes utkání se Skalicí, na které jsme se těšili. Kluci i přes horší začátek makali a zodpovědně si plnili své role na hřišti a k tomu přidali i moc pěkné branky, které se museli líbit. Moc nás však mrzí prohra v úplně posledním mistrovském zápase podzimu, kterou jsme si tak trochu pokazili jinak výbornou první polovinu sezony. Ani přes naší větší fotbalovou kvalitu si nikdy nemůžeme myslet, že se kterýkoli soupeř porazí sám a to přesně dnes kluci poznali. Doufáme, že to pro ně bylo poučení pro příště, jelikož byli z prohraného utkání velmi zklamaní. Jinak bychom jim chtěli poděkovat za celý podzim, za jejich přístup v každém tréninku i zápase. Teď nás čeká týdenní pauza a pak už se naplno rozjede halová část roku, na kterou se také velmi těšíme.

Děkujeme rodičům za podporu a dopravu kluků.

Rozhodčí: Vacek

Diváků: 50

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.