Výsledkově, ale hlavně herně velmi povedený turnaj mladších žáků v Broumově

9. kolo KP MLŽ – skupina A – 27.10.2018 od 9:00 - UMT Broumov.

sobotu 27.10.2018, jsme zajížděli na předposlední letošní venkovní turnaj, tentokrát do vzdáleného Broumova, kde jsme se utkali s domácím týmem a týmem Broumova Vrchlabí/MFK Trutnov ,,B" Vzhledem k počasí jsme byli nuceni odehrát tyto zápasy na místní malé umělce.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 1:4 (1:1)

Branky: Karel 2x, Libich, Machač

Začátek zápasu byl ovlivněn zvykáním si kluků na místní umělku malých rozměrů, kde nebylo moc místa na naši hru. Kluci se však postupně rozehrávali a domácí tým přehrávali. Domác byli velmi nepříjemní tím, že jeho hráči byli menšího zrůstu, hodně pohybliví a kombinačně silní. I přesto nakonec naše naprosto zasloužená výhra.

FK Jaroměř - FC Vrchlabí/MFK Trutnov ,,B" 3:0 (1:0)

Branky: Poděbradský, Olexa, Hemelík

Tým z Vrchlabí/Trutnova byl opačným tipem soupeře, než domácí. Soupeř měl ve svém kádru fyzicky vyspělé kluky, kteří hráli hodně důrazně a do těla. Kluci si však i s tímto faktorem poradili na výbornou a v zápase předvedli několik opravdu velmi pěkných akcí. Je jen škoda, že jsme jich, stejně jako v tom prvním zápase, nevyužili více.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Pospíšil, Libich, Hemelík, Lebedinský, Poděbradský, Machač, Olexa, Karel, Pitor

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský – trenéři FK Jaroměř: Z dnešního turnaje jsme měli trochu obavy, neboť se nám hra v posledních zápasech úplně nedařila. Navíc hned po příjezdu do Broumova bylo jasné, že se zápasy odehrají na místní malé umělce. Kluci si s tím však poradili na výbornou a po počátečním si zvykání a oťukávání se předvedli velmi kompaktní a fotbalové výkony. Dnes byl z mužstva cítit vítězný duch, který jsme poslední zápasy trochu postrádali. Jediné negativum dnešního turnaje je řada neproměněných gólových šancí, neboť výsledky mohly a měly být daleko vyšší. Klukům děkujeme za dnešní povedené fotbalové dopoledne. Příští týden nás čeká poslední turnaj podzimní části sezóny v České Skalici na který se již teď všichni těšíme.

Děkujeme rodičům za podporu a dopravu kluků.

Rozhodčí: Nožka

Diváků: 25

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.