První porážka mladších žáků v této sezóně na dalším mistrovském turnaji ve Dvoře

7. kolo KP MLŽ – skupina A – 13.10.2018 od 9:00 - hřiště pod Hankovým domem - Dvůr Králové n./L.

V sobotu, 13.10.2018, jsme zajížděli na další dva mistrovské zápasy, tentokrát do nedalekého Dvora. Soupeřem nám byl tým domácího Dvora Králové n./L. a silná Česká Skalice. Chtěli jsme dnes navázat na kvalitní výkony z posledních týdnů, zápasy si užít a odmakat je.

TJ Dvůr Králové n./L. - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: Lebedinský, Karel

Do prvního zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme chytit začátek, nasázet rychlé branky a zbytek utkání si užít. Bohužel nám od začátku dělal problém kluzký terén. Nepřesností na našich kopačkách bylo až příliš a na užším hřiště jsme se nedokázali dostat do naší kombinace po krajích zálohy, která nám poslední dobou fungovala. I přes to jsme byli od začátku jasně lepším týmem. V utkání jsme kopali přibližně dvacet rohových kopů, ale naše nemohoucnost prosadit se v těchto standartních situacích byla více než patrná. Chyběl větší důraz přes bránou a proměňování těch nejvyloženějších šancí, kdy jsme úplně sami přes bránou ze dvou metrů trefovali brankáře soupeře. Díky tomu domácí cítili šanci a my se museli mít stále na pozoru, aby se neujal jeden z jejich protiútoků. Klid nám dodala až branka Karlose ke konci zápasu.

SK Rozkoš Česká Skalice - FK Jaroměř 3:1 (0:0)

Branky: Hemelík

O druhém našem dnešním soupeři jsme věděli, že je velice kvalitní a bude se chtít proti nám vytáhnout a uštědřit nám první porážku v soutěži. Od začátku bylo na klukách ze Skalice vidět obrovské nasazení a touha zvítězit. První poločas se hrál ve vysokém tempu a důrazu. Soupeř byl nebezpečný, ale vyloženější šance jsme si vytvářeli my. Jak se později ukázalo, jejich neproměňování nás nakonec mrzelo. V prvním utkání se nám bohužel zranil Matyáš a Machy a jejich absence se v tomto těžkém zápase ukázala asi jako rozhodujicí. Do druhého poločasu jsme nastoupili se dvěma hráči na střídání a kluci toho měli ke konci zápasu již plné kecky a dohrávali silou vůle. Začátek druhé půle se nám však povedl, když se z těžkého úhlu trefil Fanda. Soupeř si poté vytvořil tlak před naší bránou a povedlo se mu rychle vyrovnat. Následně jsme nevyužili dvou 100% šancí, kdy jsme šli sami na bránu a naopak soupeř své dvě šance proměnil a tak jsme i přes naší snahu na konci odešli z tohoto utkání zaslouženě poraženi.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Libich, Hofman - Lebedinský, Hemelík, Zapletal, Machač, Poděbradský, Dítě - Karel, Kadlec

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský – trenéři FK Jaroměř: Dnešní zápasy se nám herně moc nepovedly. Chyběla větší přesnost a kombinace, která nás zdobila v minulých zápasech. V prvním utkání jsme neproměnili velkou spoustu šancí a tak jsme mohli být rádi, že nás za to soupeř nepotrestal. Druhý zápas proti kvalitnímu soupeři jsme nezvládli tak, jak bychom chtěli, ale i ve zdecimované sestavě kluci utkání odjezdili a snažili se s ním něco udělat i za nepříznivého stavu, za což jim děkujeme. Škoda jen toho našeho spalování šancí, toto utkání mohlo vypadat jinak, ale na to už se nikdo neptá. Budeme pokračovat v nasazení a kvalitně odmakaných tréninkách a zapracujeme na drobných nedostatcích, které tu stále jsou a jedeme dál!

Rodičům děkujeme za podporu a dopravu kluků.

Rozhodčí: Nývlt

Diváků: 50

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.