Utrápené výhry mladších žáků v Hostinném

4. kolo KP MLŽ – skupina A – 23.9.2018 - hřiště Hostinné

neděli, 23.9.2018, jsme zajíždeli na další z mistrovských turnajů, tentokrát do Hostinného. Znovu jsme vzali větší množství hráčů, kteří měli šanci ukázat nám, že patří do sestavy a mohli zabojovat o místo v ní do dalších turnajů. Oba dnešní soupeři byli ze dna tabulky a tak jsme doufali, že zažijeme klidný turnaj, který si kluci užijí a s chutí si zastřílí.

FK Jaroměř – TJ Červený Kostelec/TJ Baník Rtyně 2:0 (1:0)

Branky: Karel 2x

Do prvního utkání jsme nenastoupili vůbec dobře. Od začátku se nám  nedařila kombinace, nebyli jsme schopni spracovat jednoduché přihrávky a ve finální fázi jsme nedokázali za celý zápas poslat míč na rozběhnuté krajní záložníky nebo útočníka. Nepřesnostní bylo opravdu příliš a k tomu přístup některých, kteří by se měli prát o sestavu byl katastrofální. I když jsme měli více ze hry, tak nám soupeř hrozil z protiútoků a nebýt Karlose a jeho dvou úniků, tak jsme dnes těžko skórovali.

TJ Tatran Hostinné - FK Jaroměř 1:5 (1:2)

Branky: Karel 3x, Dítě 2x

Po velmi špatném prvním utkání a rozmluvě v kabině, jsme nastoupili do druhého zápasu proti domácím s cílem odčinit předešlý náš výkon. Kluci na všechny naše výtky a připomínky po prvním zápase kývali jako jeden muž, avšak začátek dalšího zápasu byl ještě horší. Většina hráčů na hřišti vypadala, jako by tam stála poprvé. Naše kvalita ve hře a nasazení byly velmi špatné. Dostali jsme se sice po pár minutách do vedení, avšak soupeř, který se krčí na posledním místě tabulky, a který měl jednoho hráče na střídání, dokázal vyrovnat a byl dokonce nebezpečnějším týmem. Jediná naše dnešní povedená pasáž byla v posledních pěti minutách, kdy jsme konečně dokázali zakombinovat a po rychlých akcích jsme soupeři nasázeli pár branek.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Libich, Hofman - Lebedinský, Pospíšil, Bano, Hemelík, Dítě, Machač, Hanák, Kadlec - Karel, Pitor

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský – trenéři FK Jaroměř: Na dnešním turnaji jsme očekávali, že si kluci proti relativně slabším soupeřům zápasy užijí, odmakají je a s chutí si zastřílí a ukážou nám, že se jejich dobrá práce na tréninku odrazí v zápasech. Dnes se nedařilo ani našim stálým oporám a to nám hrozně chybělo. Nedokázali jsme dnes přinutit míč, aby nás poslouchal a do posledních chvil jsme se strachovali o výsledek s týmy, které bychom měli vysoko porážet. Pro příští turnaje zúžíme tým o 2-3 hráče a bohužel nám někteří svým přístupem a nasazením v zápasech ulehčili výběr pro příště. Jediný hráč, který dnes snese přísnější měřitko je asi Karlos. Zamakáme na tréninku a jsme přesvědčeni, že se příště vrátíme k těm lepším výkonům.

Rodičům děkujeme za podporu a dopravu.

Rozhodčí: Janota

Diváků: 50

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.