Mladší žáci s plným počtem bodů a nulou vzadu na dalším mistrovském turnaji

2. kolo KP MLŽ – skupina A – 8.9.2018 - hřiště Lánov.

V sobotu 8.9.2018 jsme zajížděli na další z mistrovských turnajů, tentokrát do dalekého Lánova. Cíl byl v celku jasný. Potvrdit roli favorita a zvládnout tento turnaj jak výsledkově, tak především herně.

FK Jaroměř – TJ Baník Žacléř 9:0 (4:0)

Branky: Karel 3x, Machač 2x, Kadlec, Libich, Lebedinský, Poděbradský

V prvním dnešním utkání jsme sice vsítili branku hned po deseti vteřinách hry a soupeř moc odporu nekladl, avšak přístup některých hráčů, nepřesnosti v kombinaci a nejistota v obranné fázi byly faktory, se kterými jsme nemohli být vůbec spokojeni. Do druhého poločasu kluci nastoupili po důraznější domluvě v úplně jiném stylu. Jejich zaujetí bylo již v pořádku a několik našich branek padlo po krásných akcích na jeden dotek přesně tak, jak se chceme prezentovat. Ikdyž jsme spoustu dalších šancí nevyužili, tak chceme tým pochválit za solidní a kvalitní druhý poločas.

TJ Lánov – FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: Poděbradský

Druhý zápas proti domácím a souboj dvou zatím neporažených týmů v této sezoně byl přesně takový, jaký jsme ho čekali. Narazili jsme na důrazného a houževnatého soupeře, jehož některé zákroky byly někdy až za hranou pravidel. Od začátku jsme byli lepším týmem, nedařilo se nám však dlouho prosadit a o to víc byl pak soupeř nepříjemný. Kluci se občas nechávali rozhodit tvrdou hrou soupeře a neodpískanými fauly, což bylo znát hlavně první poločas na jejich výkonu. Ve druhém poločase se náš tlak stupňoval a kluci zabojovali a odměnou toho byl jediný gol v zápase z kopačky Tomika Poděbradského, který se trefil krásně z přímého kopu. Poté jsme neproměnili další naše vyložené šance, a tak jsme se o výsledek museli strachovat až do konce. Když už se soupeř dostal za naší obranu, tak byl v bráně dnes výborný Dufíno, který nedovolil soupeři vyrovnat a slavili jsme tak vydřené, ale zasloužené vítězství!

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Hofman, Mrkos - Hemelík, Lebedinský, Libich, Machač, Poděbradský, Hanák, Pospíšil Kadlec - Karel, Pitor

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský – trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj jsme výsledkově zvládli na výbornou. Herně to také nebylo vůbec špatné, avšak stále jsou herní situace, které řešíme špatně a nepřesně a na kterých musíme zapracovat. Pochválit chceme celý tým, avšak za dnešní výkon nelze nevyzdvihnout Bělase, který hrál v obraně s velikým přehledem a jistotou a byl dnes našim nejvýraznějším hráčem. Negativem dnes bylo opakujicí se špatné vystupování některých hráčů na hřišti. Oplácení, diskutování s rozhodčím a neustálé stěžování si je přesně to, čím se prezentovat nechceme a nebudeme. Kluci to po pozápasové domluvě doufejme pochopili a Ti, kteří ne, budou příště okamžitě stáhnuti ze hřiště.

Rodičům a prarodičům děkujeme za dopravu a podporu během obou zápasů a těšíme se na Vás zase za týden.

Rozhodčí: Matějka J.

Diváků: 70

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.