Soustředění mladších žáků - den třetí

Do třetího dne soustředění jsme vstávali ,,tradičně“ před 8:00 a s tradičním budíčkem Matesem Bradkou. Ke snídani byly opět švédské stoly a párečky, takže se kluci pěkně nadlábli. Poté byl výběh na místní hřiště a krátký 50ti minutový trénink, po kterém následoval nácvik rozehrávky, který budeme chtít uplatnit v odpoledním zápase. Kluci trénink opět velmi poctivě odtrénovali, takže jsme byli velmi spokojeni.

Po obědě (kuřecí plátek s rýží) následoval polední klid, který si kluci zpestřili schovkou a na chvilku dostali i mobily – to bylo radosti :). Od 17:00 jsme pak sehráli přátelský zápas s mladšími žáky SK Jičín s následujícím výsledkem:

FK Jaroměř – SK Jičín 10:1

Branky: Rezek 4x, Karel 3x, Machač 2x, Poděbradský

Po celé utkání jsme měli jasnou herní převahu a nutno říci, že utkání mělo skončit minimálně dvojnásobným rozdílem, kdybychom proměnili alespoň některé šance, které jsme si vytvořili. V zápase jsme předvedli spoustu pěkných fotbalových akcí, které nám udělali radost. Kluci utkání odmakali opravdu na 100% až do poslední minuty a za to jim patří dík.

Po zápase jsme šli na večeři (svíčková – mňam) a čekal nás opět oblíbený wellnes, kde se kluci opravdu vyřádili. Uskutečnila se soutěž o nejhezčí stojku pod vodou, kterou vyhrál Machy a Karlos. Druhou soutěž v plavání pod vodou vyhráli dva plavci, a to Marťa Hofman a Lebeda, kteří uplavali pod vodou 3,5 bazénu. Dnes bude večerka určitě o trochu dřív než včera, neboť zítra nás čeká tenisový turnaj, kterým letošní soustředění zakončíme….

Kluci začínají být již trochu unavení, ale vůbec se jim nestýská :)))

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.