První přípravný turnaj mladších žáků v Hostinném

1. přípravný turnaj MLŽ U13 - 11.8.2018 - hřiště Růžovka Hostinné.

V sobotu 11.8.2018 jsme byli pozvaní na přípravný turnaj do Hostinného, kde nás čekaly hned 4 zápasy na úvod letní přípravy.

FC HK U11 - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: :(

Úvodní zápas s velmi kvalitním protivníkem nám nevyšel a od začátku jsme byli horším týmem. Nestíhali jsme v rychlosti, technice, zkrátka v ničem. Možná kdybbychom se s ním utkali později, bylo by to lepší, ale i přesto naprosto zasloužené vítězství soupeře.

Tatran Hostinné - FK Jaroměř 0:6 (0:3)

Branky: Karel 3x, Poděbradský, Rehák, vlastní

V utkání se slabším protivníkem jsme naopak dominovali od samého začátku, kdy ještě spousta šancí zůstala nevyužita. 

MFK Trutnov U12 - FK Jaroměř 4:3 (1:2)

Branky: Karel, Poděbradský, Bedlek

Asi nejhorší výkon a hlavně přístup dnešního turnaje. Brzy jsme zaslouženě prohrávali, ale skóre jsem pak v pohodě otočili a vše vypadalo na jasné vítězství. Druhý poločas nám však hrubě nevyšel a soupeř z brejku 3x udeřil.

KS Chelmsko Slaskie - FK Jaroměř 1:8 (0:4)

Branky: Poděbradský 3x, Rehák 2x, Lebedinský, Bedlek, Karel

Poslední utkání s polským soupeřem jsme zvládli. Soupeř na tom byl fyzicky ještě hůř než my, a tak jsme hráli na jednu branku. Jediný gól jsme inkasovali v samém závěru, když jsem už hráli ,,bez bránění".

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní turnaj jsme brali jako ukázku toho, jak jsme na tom. Některé věci byly dobré, jiné méně. Určitě je potřeba zapracovat na fyzičce a práci s míčem v rychlosti, neboť tam byl náš dnešní asi největší problém. Takže nebudeme otálet a od příštího týdne začínáme!

Děkujeme domácímu oddílu za pozvání, skvělý turnaj a přátelskou atmosféru.

Rodičům děkujeme za dopravu, podporu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Lebedinský, Bělohlávek, Hofman, Bedlek, Libich, Poděbradský, Karel, Hanák, Pitor, Bano, Pospíšil, Rehák

Diváků: 80

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.