Mladší žáci vezou z Vrchlabí 3 body za vítězství a prohru

5. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 29.4.2018 - UMT Vrchabí.

neděli 29.4.2018 jsme se jeli na hřiště do Vrchlabí. Těšili jsme se do krásného areálu a pěkné počasí. Bohužel domácí dali zápas nepochopitelně na umělku, a tak jsme odehráli 2 zápasy na místní umělce za parného počasí....

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 1:3 (1:2)

Branky: Škodová 2x, Poděbradský

Do zápasu vstupujeme aktivně, jsme lepším týmem a ujímáme se vedení. Bohužel spoustu našich dalších šancí opět nevyužijeme, nastřelujeme tyče a domácí vyrovnávají z ojedinělé akce. Stav je dlouho vyrovnaný, ale domácí přehráváme. Nakonec jsme dokázali přetavit vítězství na svou stranu, když definitivní pojistku trefil ,,Tomik",. Toto vítězství považujeme za zasloužené, i když herně to úplně dobré nebylo.

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 1:6 (0:4)

Branky: Skalický

Ke druhému utkání nastupujeme proti nejfotbalovějšímu týmu finálové skupiny. Proč je na tom soupeř tak dobře nám ukázal hned od samotného začátku. Obrovský pohyb po celém hřšti od všech jeho hráčů, rychlá hra, naražečky a nasazení. To byly hlavní atributy hry soupeře, který nás jasně přehrával a my jsme absolutně v ničem nestíhali. Do druhého poločasu přišlo mírné zlepšení, a to včetně bojovnosti, ale nakonec odcházíme zaslouženě a vysoko poražení.

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnes se opět ukázalo, jak těžké je hrát v této finálové skupině 2 zápasy za sebou, proti takto kvalitním soupeřům - jako důkaz toho budiž například fakt, že Broumov remizoval ve svém utkání s Vrchlabím!. Opravdu je pro nás hodně složité odehrát 2 zápasy po sobě, neboť únava většiny hráčů po prvním zápase je prostě veliká, a to jsme dnes měli 5 lidí na střídání. Na tom musíme trochu zapracovat. Rovněž nás pak dnes srážela strašná řada zbytečných nepřesností, a nutno říci, že úplně od všech hráčů...Čeká nás náročný týden a v neděli se v Hradci utkáme s týmy z absolutního čela naší skupiny.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Lebedinský - Škodová, Karel, Kňourek, Skalický, Holub, Libich, Kašpar, Poděbradský, Potoček, Vojtíšek, Rezek

Rozhodčí: Janota

Diváků: 30

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.