Přípravné zápasy mladších žáků na umělce v Trutnově

1 PÚ mladších žáků - UMT Trutnov - 18.2.2018 od 13:00.

neděli 18.2.2018 jsme zajížděli na první přátelský zápas na venkovní umělku, kam si nás pozval ligový tým mladších žáků MFK Trutnov U13 (ročník 2005). Druhý ,,minizápas" jsme pak sehráli s týmem FKM Javorka/Bělohrad.

MFK Trutnov U13 - FK Jaroměř 6:2 (2:0,2:0, 2:2)

Zápas proti fyzicky vyspělému soupeři jsme hráli na 3x20 minut. Domácí byli rychlejší a přesnější v kombinaci a dostali nás od začátku zápasu pod tlak. Bylo znát, že jsme nehráli defakto 4 měsíce venkovní zápas 7+1 a první a ještě i část druhé třetiny to bylo vidět opravdu hodně. Oproti tomu domácí venku trénují a hráli již několikátý zápas. Orientace některých hráčů na hřišti byla horší, než jsme čekali. Poslední třetina ale byla herně i gólově již velmi povedená a sehráli jsme s domácími vyrovnanou partii. Velmi přínosné utkání, které nám ukázalo, na čem hlavně máme pracovat. 

Branky: Rezek 2x

FK Jaroměř - FKM Javorka/Bělohrad 0:0

Po náročném utkání s domácím Trutnovem jsme si zahráli ještě minizápas 2x12 minut proti týmu z Bělohradu. Bylo vidět, že kluci již byli hodně unavení, soupeř byl živější a rychlejší. I přesto vyrovnaný zápas, kdy každý z týmů měl nějaké šance ke skórování.

Branky: :(

Hodnocení: Dnešní výlet do Trutnova hodnotíme velmi pozitivně. Jednak jsme konečně ,,vylezli" z haly, a pak jsme si po dlouhé době zahráli opět ,,velký" fotbal proti kvalitním soupeřům. Výkony některých hráčů byly lepší, jiné horší, ale to jsme čekali a víme přesně, kde nás tlačí bota. K tomu, abychom se zlepšovali ale musí všichni hráči chodit poctivě trénovat, neboť jen tak se můžeme dále zlepšovat. Děkujeme všem klukům za výkon a snahu v dnešních zápasech.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Malý, Lebedinský, Libich, Holub, Škodová, Kňourek, Skalický, Hemelík, Kašpar, Poděbradský, Machač, Vojtíšek, Rezek

Chyběli: Bělohlávek, Karel, Hofman, Potoček

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.