Zlato mladších žáků v Červeném Kostelci!

7. HT Mladší žáci - ročník 2005 a mladší - Č. Kostelec 4.2.2018.

V neděli 4.2. 2018 jsme zajížděli na další ze série halových turnajů, tentokrát do Červeného Kostelce. Z nominace nám na poslední chvíli vypadl nemocný ,,kanonýr" Réza. Tento turnaj je specifický tím, že se hraje na malé branky, a tak jsme byli zvědaví, jak si kluci s těmito faktory poradí. Hrálo se nejspravedlivějším možným systémem, a to každý s každým.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - MFK Nové Město  2:1

Branky: Kašpar 2x

Na začátek těžký soupeř. Oproti zvyklosti jsme první zápas nespali a soupeře jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli.

FK Jaroměř - TJ Spartak Police n.M.  5:0

Branky: Karel 2x, Škodová 2x, Kašpar

Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a bez problémů jsme zvítězili.

TJ Č. Kostelec (05) - FK Jaroměř  1:1

Branky: Bělohlávek

Jednoznačně nejtěžší zápas. Kostelec na nás vyrukoval tradičně s tvrdou hrou, která byla mnohdy za hranicí pravidel. Jednu chvíli odkulhali dva naší hráči na střídačku. V průběhu utkání jsme se přizpůsobili hře domácích a zápas skončil zaslouženou remízou.

TJ Č. Kostelec (06) - FK Jaroměř  0:2

Branky: Kašpar, Skalický (p.k.)

Zápasy s Kostelcem jsou vždy vyhecované. Nepřipustili jsme, aby nás Kostelec zatlačil na naší půlku a snažili jsme se hrát fotbal. Po prvním gólu Romči jsme převzali otěže zápasu. Z jednoho útoku jsme již zakončovali do prázdné branky, ale obránce Kostelce zahrál na brankové čáře rukou. Nařízenou penaltu Lukáš s přehledem proměnil.

FK Jaroměř - Úpice/Rtyně  2:1

Branky: Škodová, Skalický

Po našem brzském vedení soupeř vyrovnal a museli jsme hodně zabrat, abychom vstřelili vítězný gól.

FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov 0:0

Branky: :(

Celé utkání jsme měli mírnou převahu, ale bohužel jsme nedali nejlepšímu brankáři turnaje gól. V tomto utkání velice dobře zahrál Filip, který výborně četl hru a rozehrával, tak jak tým potřebuje. Jen je třeba, aby hrál takto v každém utkání.

Sestava FK Jaroměř: Malý - Škodová, Skalický, Libich - Potoček, Bělohlávek, Karel, Kašpar

Petr Libich, trenér FK Jaroměř: Na tomto turnaji jsme ani jednou neprohráli a zaslouženě ho vyhráli. Dnes jsme z důvodu malých branek posunuli do obrany Lukyho, aby s ostatními obránci vytáhl hru na naší půlku a musím říci, že to fungovalo velmi dobře. S čím máme stále problémy je proměňování vyložených šancí a dohrávání zdánlivě ztracených míčů.

Konečné pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř, 2. FC Spartak Rychnov n.K., 3. MFK Nové Město n.M., 4. TJ Č. Kostelec (05), 5. TJ Č. Kostelec (06), 6. Úpice/Rtyně, 7. TJ Spartak Police n.M.

HT Červený Kostelec

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.