,,2006tky" skončili po finálovém penaltovém dramatu těsně pod vrcholem Skaličan Cupu 2018!

5. HT MLŽ ročník 2006 a mladší - Skaličan Cup - 21.1.2018.

neděli 21.11.2018 jsme se představili doma v hale ASVAJ na tradičním turnaji ,,Skaličan Cup". Turnaje se zúčastnilo 10 týmů a konkurence byla opravdu veliká. I přesto jsme chtěli tento turnaj na třetí pokud vyhrát, neboť vždy jsme skončili těsně pod jeho vrcholem. 

Výsledky v základní skupině:

FK Jaroměř - FC Hradec (07) 1:1

Branky: Karel

Na rozjezd nás čekal jeden z nejtěžších soupeřů. Utkání mělo oboustraně svou kvalitu, ale šancí oboustraně moc nebylo. Bohužel jsme neudrželi vedení, které jsme zaslouženě získali. Nakonec remíza, i když jsme byli v tomto zápase mírně lepším a nebezpečnějším týmem.

FK Jaroměř – Futsal Čelechovice na Hané 5:0

Branky: Libich 3x, Kašpar, Karel

Z tohoto soupeře jsme měli trochu obavu, ale kluci přistoupili k zápasu velmi zodpovědně, chutí a s nasazením. Málo vídané bylo i to, že jsme v tomto zápase dali v součtu ještě 8!!! břeven a tyčí. Zasloužená výhra.

FK Jaroměř – TJ Loko Borohrádek 4:3

Branky: Kašpar 2x, Karel, Hemelík

Náš dnešní suveréně nejhorší výkon. Soupeř, kterého bychom měli jednoznačně porazit nás trápil do posledních sekund zápasu. Vyrovnal se nám především v bojovnosti a chutí do hry, která nám naopak scházela.

FK Jaroměř – SK Býšť 10:0

Branky: Karel 3x, Machač 3x, Libich 2x, Hemelík 2x

Jednoznačně nejslabší tým dnešního turnaje jsme sice vysoko porazili, ale i přesto nebyl náš výkon a nasazení optimální.

Semifinále:

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 4:0

Branky: Karel 2x, Libich 2x

V semifinále jsme narazili na suveréna druhé a řekl bych dnes i těžší skupiny. Kluci však vlétli do zápasu jako uragán a i přes úvodní krátký tlak soupeře jsme odpověděli 3 rychlými brankami do 5. minuty zápasu a bylo hotovo. Soupeř se již na odpor nezmohl, a tak jsme slavili zasloužený postup do finále.

Finále: 

FK Jaroměř – FC Hradec Králové (07) 1:2P

Branky: Karel

Ve finále jsme se utkali znovu s ,,efcéčkem", které jsme chtěli ve druhém  vzájemném zápase na turnaji porazit. Rovněž i v tomto utkání jsme se ujali vedení. To jsme ale bohužel neudrželi, neboť jsme 2. minuty před koncem inkasovali po dorážce ze standardní situace. V základní skupině jsme byli o fous lepší my, ve finále pak byl herně mírně lepší Hradec. Je to ale škoda - první místo bylo vzdáleno pouze 2. minuty...Penalty jsou loterie a bohužel jsme je dnes nezvládli, i když to bylo pěkné drama, neboť jsme odešli poraženi až v 7 sérii...

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Když pominu výpadek v zápase s Borohrádkem, tak jsme dnes určitě nezklamali. Oba brankáři se spravedlivě střídali a oba podali spolehlivé výkony. Obrana byla dnes jistá a i střelci (především pak Karlos a Maty) měli celkem ,,nabito". Dnes se nám ale tolik nedařila kombinace a chyběla nám zkrátka trochu větší lehkost. I přesto musíme turnaj hodnotit pozitivně, ale bohužel jsme nesplnili Petru Libichovi hlavní cíl - vyhrát domácí Skaličan Cup...:))) Moc jsme chtěli...

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský, Dufek - Kašpar, Bělohlávek, Machač - Hemelík, Karel, Libich

Celkové pořadí turnaje: 1. FC Hradec Králové, 2. FK Jaroměř, 3. TJ Sokol Třebeš, 4. RMSK Cidlina, 5. MFK Nové Město n.M., 6. MFK Trutnov, 7. Čelechovice na Hané, 8. TJ Loko Borohrádek, 9. RSCM Rozkoš, 10. SK Býšť.

Děkujeme rodičům za podporu v hledišti - byli jste opravdu slyšet a právem vyhráli NEJ fanoušky turnaje.

Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek
Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek Fottur pro ročník 2006, 21.1.2018 foto Václav Mlejnek

Foto: Václav Mlejnek.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.