Oslabené a omlazené 2005tky dokázaly vyhrát kvalitně obsazený domácí turnaj FOTTUR!

5. halový turnaj MLŽ ročník 2005 a mladší - Jaroměř 14.1.2018.

V neděli 14.1. 2018 jsme se představili na kvalitně obsazeném domácím turnaji pro ročník 2005 v hale ASVAJ v Jaroměři. Vinou nemocí a dalších omluvenek se turnaje zúčastnili nakonec pouze 2 ! hráči ročníku 2005 a zbytek (5!) byli hráči ročníku 2006, kteří se však zdaleka neztratili - ba naopak.

Výsledky týmu v základní skupině:

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš (dívky)  7:0

Branky: Rezek 3x, Karel 3x, Lebedinský

Od začátku zápasu jsme diktovali tempo hry, zasloužená výhra, proti snaživým holkám.

FK Jaroměř - Rychnov nad Kněžnou  3:2

Branky: Rezek, Karel, Lebedinský

V zápase jsme vedli již 3:0, ale zbytečně jsme přestali hrát a dostali tak soupeře do hry. I přesto jsme nepřipustili komplikace a závěr zápasu jsme zvládli dobře.

FK Jaroměř - FC Nový HK  2:3

Branky: Potoček, Rezek

V utkání jsme nebyli herně horším týmem, ale vytvořili jsme řadu hrubých individuálních chyb, ze kterých nás soupeř potrestal.

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec  3:0

Branky: Kašpar 2x, Rezek

Od začátku zápasu jsme diktovali tempo hry a připsali si tak zasloužené vítězství proti tradičnímu soupeři.

Semifinále:

FK Jaroměř - MFK Nové Město  2:0

Branky: Karel, Rezek

Před utkáním s dalším známým soupeřem jsme měli strach především z jeho dnešní fyzické převahy, která byla opravdu markantní. Kluci se toho však nezalekli a bojovali od začátku přímo ukázkově. Soupeře jsme k ničemu nepustili a sami dali 2 branky a postoupili tak zaslouženě do finále.

Finále:

FK Jaroměř - FC Nový HK  2:1P

Branky: Rezek

Ve finále jsme chtěli soupeři vrátit prohru ze základní skupiny a začali jsme velmi dobře a soupeře zatlačili. Soupeř však střílí první branku po hraní rukou a porhráváme. Kluci však zabojovali a vzápětí vyrovnali. V penaltové loterii jsme měli štěstí, když soupeř trefil ve třetí sérii tyč a mohla tak vypuknout radost nás všech....

Nejlepším střelcem turnaje se pak stal Jiří Rezek s osmi brankami - gratulujeme.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Kašpar, Bělohlávek, Potoček - Libich, Rezek, Lebedinský, Karel

Celkové pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř, 2. FC Nový HK, 3. MFK Nové Město, 4. TJ Slovan Broumov, 5. TJ Lánov, 6. TJ Dvůr Králové n.L., 7. FC Spartak Rychnov n.K., 8. SK Červený Kostelec , 9. TJ Sokol Třebeš, 10. TJ Sokol Třebeš (dívky)

Jiří Rezek a Jiří Lebedinský, trenéři FK Jaroměř: Jak jinak můžeme hodnotit dnešní turnaj, než pozitivně!? Kluci dnes nechali na hřišti úplně vše a v hodně omlazené sestavě se svých starších protihráčů nezalekli a dokázali se jim vyrovnat v bojovnosti a předčit je ve fotbalovosti, z čehož máme největší radost. Děkujeme všem hráčům za předvedné výkony a přístup. Neusínáme však na vavřínech a makáme a trénujeme dál...

Děkujeme rodičům za dnešní podporu, která byla znát....

ASVAJ 1  ASVAJ 2

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.