Velmi dobrý výkon mladších žáků v Broumově

9. kolo ČP KP mladších žáků, sk. A - hřiště Broumov - 11.11.2017.

Dnes jsme zajížděli na odložené 9. kolo do dalekého Broumova na tamní umělku. Věděli jsme, že nás čekají TOP týmy naší skupiny a bude se hrát na umělce menších rozměrů, v čemž mají oba soupeři určitě výhodu. Navíc jsme potřebovali nutně ukořistit nějaký ten bodík....

FK Jaroměř - FC Vrchlabí 5:3 (3:1)

Branky: Rezek 3x, Skalický 2x

Měli jsme vynikající vstup do zápasu, neboť již po pár minutách jsme vedli 3:0. Kluci byli nažhavení přesně tak, jak jsme chtěli. Poté jsme trochu polevili a dovolili soupeři vstřelit branku. Hned na začátku 2. poločasu jsme znovu odskočili na rozdíl 3 branek. Potom jsme však opět trochu polevili a po hrubých chybách jsme nabídli soupeři 2 rychlé góly za sebou. Důležité vítězství jsme ale nakonec víceméně s přehledem uhájili. Naprosto zasloužené vítězství našeho týmu a poděkování všem hráčům za přístup a výkon.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 1:0 (1:0)

Branky: :(

Velmi kvalitní utkání ve kterém jsme měli mírnou územní herní převahu. I na gólové šance jsme vyhráli 4:2, ale bohužel oproti domácím jsme nedokázali ani jednu z nich proměnit. Je to škoda, neboť mohlo být ještě veseleji. I přesto veliká pochvala pro všechny hráče za velmi dobrý výkon s výborným soupeřem.

Jiří Rezek, trenér FK Jaroměř: Dnes pochvala pro všechny hráče za odmakaný turnaj. Jen škoda, že jsme dnešní výkon nedokázali proměnit ve více bodů, neboť s Broumovem jsme dnes měli minimálně na bod.

Sestava FK Jaroměř: Malý, Škodová, Libich, Holub, Karel, Kašpar, Kočica, Hemelík, Bělohlávek, Skalický, Rezek

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění v nepěkném počasí...

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.