Zbytečná ztráta dvou bodů mladších žáků v Hostinném

4. kolo ČP KP mladších žáků, sk. A - hřiště Hostinné - 23.9.2017.

Ve 4. kole KP MLŽ jsme zajížděli na hřiště do Hostinného. Jeli jsme sem s cílem uhrát plný počet bodů, což se ale nakonec bohužel nepovedlo.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  2:2 (2:0)

Branky: Rezek 2x

Od začátku zápasu jsme hráli na jedné polovině hřiště a postupně jsme si připsali zasloužené dvougólové vedení. To se nám ale bohužel i přes značné množství velkých šancí nepodařilo navýšit, neboť jsme byli v koncovce moc zbrklí, nebo nám naše šance pochytal velmi dobrý brankář soupeře. Kostelec po celý zápas pouze nakopával míče dopředu a hrál na brejky, když z jednoho takového nákopu snížil. Po tomto gólu soupeř vycítil šanci a ožil, naopak naši kluci znervózněli, a to se nám stálo osudným, když další dlouhý nakopnutý míč a rychlý brejk skončil gólem v naší síti. I přes mohutný, několikaminutový závěrečný nápor a spoustu šancí, jsme vítězství na svou stranu již bohužel strhnout nedokázali.

TJ Tatran Hostinné - FK Jaroměř 0:8 (0:3)

Branky: Rezek 3x, Škodová 2x, Vágner, Skalický, Hemelík

Do zápasu s domácími jsme vstoupili dobře a od začátku zápasu jsme měli velikou převahu. Postupně jsme přidávali jednu branku za druhou. Nutno ovšem přiznat, že jsme měli a mohli dát gólů daleko víc, ale to, co jsme schopni někdy nedat je již opravdu alarmující a musíme na tom zapracovat.

Sestava FK Jaroměř: Malý, Lebedinský, Kašpar, Libich, Holub, Hofman, Skalický, Škodová, Bělohlávek, Vágner, Karel, Rezek, Hemelík, Vojtíšek

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Dnes nás hrozně mrzí zbytečná ztráta dvou bodů s Červeným Kostelcem, neboť vedení 2:0 bychom již prostě měli udržet. Je to škoda, ale jedeme dál. Čeká nás náročný týden, ve kterém chceme dobře potrénovat a připravit se tak na těžký turnaj v Broumově, kde se utkáme s domácími a s Vrchlabím, tedy utkají se týmy na 1-3. místě průběžné tabulky KP MLŽ.

Rozhodčí: Prokůpek

Diváků:  45

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.