3. místo ,,2005tek" v Broumově

MLŽ (ročník 2005 a mladší) - 11.2.2017- Halový turnaj v Broumově

V sobotu 11.2.2017 jsme se zúčastnili dalšího halového turnaje v této sezoně. Hrálo se systémém každý s každým na 1 x 18 minut, zúčastnilo se ho celkem šest mužstev.

FK Jaroměř - UKS Baszta Walbrzych  1:3

Již od začátku utkání jsme nestačili soupeřově velice rychlé a kombinační hře. Nedokázali jsme soupeři účinně vzdorovat, i když jsme zase tak vyloženě špatně nehráli. Soupeř byl prostě o dost lepší.

Branky: Skalický

Broumov ,,Bílý" - FK Jaroměř  5:1

V dalším utkání jsme chtěli podstatně zlepšit výkon a nasazení oproti předešlému utkání což se nám ale vůbec nepodařilo. Nechali jsme soupeři mnoho volného prostoru pro jeho kombinační hru a nedůsledným obsazováním jsme často nechali hráče volné. Chybělo i větší nasazení od všech hráčů.

Branky: Rezek

Broumov ,,Modrý" - FK Jaroměř  1:4

V tomto utkání naše mužstvo v plné míře uplatnilo to co chce hrát. Bojovnost, kombinace, nasazení a rychlost. Celkem bez problémů, i když po boji jsme soupeře porazili.

Branky: Rezek 2x, Skalický, Radil

Police nad Metují - FK Jaroměř  0:3

I v dalším utkání se nám dařilo, po dobré výkonu nakonec soupeře porážíme.

Branky: Skalický, Potoček, Kočica

Červený Kostelec - FK Jaroměř  1:5

Těžké utkání s dobrým soupeřem ale náš rozjetý tým zvládl perfektně. Dařilo se všem. Vítězstvím jsme si zajistili alespoň bronz. Škoda že jsme takový výkon nepodali v prvních dvou utkáních.

Branky: Skalický 2x, Škodová, Rezek

 

Hodnocení turnaje: Celkově jsme turnaj zvládli dobře. Musíme pochválit mimo jiné i hru a nasazení Lukáše, Adama, Tadeáše, kteří předvedli dobrý výkon. Všichni hráči až na první dva zápasy bojovali a hráli tak, jak se má, chceme-li stát na bedně nejvýše.

Sestava: Dufek - Kňourek, Radil, Škodová, Potoček, Skalický Kočica, Rezek

Pořadí týmů: 1. UKS Baszta Walbrzych, 2.TJ Slovan Broumov ,,bílí", 3. FK Jaroměř4. TJ Červený Kostelec, 5. TJ Slovan Broumov ,,modří", 6. TJ Spartak Police n. Metují

Gratulujeme: Míša Dufek - oceněn jako nejlepší brankář turnaje.

Děkujeme rodičům za fandění, servis a dovoz.

 

unnamed

unnamed-1 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.