Mladší žáci bohužel bez úspěchu

1. kolo KP mladších žáků 7.9.2014 - hřiště Červený Kostelec

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 1:4 (0:1)

Branky: Rind

Na začátek nás čekal těžký soupeř, ale nebojácnost, snaha a bojovnost nám ukazuje, že hrát se dá s každým. Góly dostáváme po našich obrovských chybách, ale zjišťujeme, že když soupeře zatlačíme, chybuje také, leč dokážeme těchto chyb využít pouze jednou.

FK Jaroměř - TJ Velké Poříčí 1:2 (0:2)

Branky: Kudrnáč

Opět začátek druhého zápasu v turnaji - jako ve Vamberku - a opět nekoncentrovaným výkonem ve třetí minutě prohráváme již 0:2!!! Hru dokážeme vcelku rychle srovnat, řekl bych jsme i lepší, obrana pracuje bezchybně - soupeře do ničeho nepouštíme, ale bohužel prostě nejsme schopni dát branku. V závěru se nám sice podaří snížit, bohužel na body již nejsme schopni dosáhnout.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 0:2 (0:2)

Branky:

Do posledního utkání jdeme s odhodláním zabodovat, a hned od začátku se do soupeře zakousneme a přicházejí i šance. Ale zde se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš a z brejku dostáváme gól. Pokračujeme dál ve snaze neodejít z tohoto zápasu s prázdnou, ale je opět brejk v podání soupeře, kde inkasujeme na 0:2. Naše snaha graduje, střílíme, kombinujeme, bohužel branka soupeře je pro nás zakletá a prohráváme i poslední zápas dnešního turnaje.

A na závěr jedna docela zásadní věc, která je čmouhou tohoto turnaje - výkon obou rozhodčích - nedokážu najít slušných slov, jak ho popsat, a spostý a vulgátní nechci být!!! (Negativně se vyjadřovali i trenéři Broumova a Velkého Poříčí po svých vyhraných zápasech).

Sestava FK Jaroměř: Vach, Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Tichý, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Žák, Rind, Traxler

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.