Mladší přípravka bojovala ve Velichovkách

6. kolo Hydraulika Vancl Okresní přebor - mladší přípravky - sobota 10.10.2020 od 09:00 - hřiště Velichovky

FK Jaroměř – TJ Velichovky  8:4

Branky: Huňka 4x, Poděbradský 2x, Svetlák 2x

FK Jaroměř –  SK Česká Skalice  8:9

Branky: Svetlák 4x, Poděbradský 2x, Huňka 2x

Sestava FK Jaroměř: Tomek, Poděbradský, Radil, Huňka, Svetlák, Getya, Šafková, Šramar, Košek, Dohnal, Suchánek

Dnes jsme zajížděli do nedalekých Velichovek, kde jsme sehráli  asi už poslední turnaj podzimní části. Turnaj se hrál v pěkném sportovním areálu a mimo nás se ho zúčastnil tým domácích TJ Velichovky a tým SK Česká Skalice.

Turnaj jsme zahájili proti domácímu týmu z Velichovek. Zápas byl vyrovnaný, oba týmy bojovaly o každý míč a tomu také odpovídal poločasový výsledek 3:2 v náš prospěch. V druhém poločase kluci a Emilka přidali v bojovnosti, dařily se nám přihrávky za obranu soupeře a to rozhodlo o naší výhře 8:4.

K druhému zápasu jsme po krátké pauze nastoupili proti týmu SK Česká Skalice. Poslední zápas proti tomuto týmu jsme prohráli na penalty a proto jsme věděli, že zápas nebude jednoduchý. Jenže jsme zaspali začátek a po několika minutách jsme prohrávali 4:0. Po několika výtkách ze strany trenérů se naše hra zlepšila a začaly padat góly i do branky soupeře. Zbytek zápasu jsme se snažili otočit výsledek, ale to už se nám bohužel nepodařilo. Tento zápas jsme prohráli 8:9.

Dnes veliká pochvala pro všechny za bojovnost směrem do předu, tak i v obraně, kde se nám dařilo přerušit útoky soupeřů. Jen škoda začátku druhého zápasu, kde jsme nebyli úplně koncentrovaní a nechali si zbytečně vstřelit branky.

Děkujeme rodičům za dopravu a maminkám za hlasitou podporu za plotem.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.