Znovu pěkný výkon mladší přípravky na domácím turnaji

7. kolo Skaličan KP MLP 27.5.2018 – hřiště Jaroměř

Po týdnu jsme opět odehráli turnaj v domácím prostředí s výbornou fanouškovskou podporou. Chtěli jsme navázat na herní výkon z minulého týdne, kdy jsme s chutí předváděli pěkný fotbal zakončený mnoha brankami. Tentokrát jsme nastoupili znovu proti Javorce/Miletínu, Třebši a nakonec proti Trutnovu.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 28:5 (18:3)

Branky: Kučera 5, Škoda 5, Dohnal 4, Křen 4, Hemelík 3, Slezák 2, Tannhäuser 2, Runštuk 2, Kříž

Stejný soupeř, jako před týdnem a podobný výsledek i naše předváděná hra. Hráli jsme s chutí a vyzkoušeli jsme hráče na všech postech. V brance na první zápas nastoupil Dominik a Honza si zahrál v poli. Pěkný výkon od všech přinesl řadu šancí k vstřelení branky. Naše „Áčko první poločas zvítězilo 9:0 (Škoda 4, Runštuk 2, Slezák, Kříž, Tanhäuser), „Béčko“ zvítězilo 6:3 (Dohnal 2, Hemelík 2, Kučera 2). Druhý poločas jsme byli opět střelecky při chuti a vítězíme „Áčko“ 7:1 (Křen 4, Tannhäuser, Slezák, Škoda), „Béčko“ 6:1 (Kučera 3, Dohnal 2, Hemelík).

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 17:12 (12:6)

Branky: Svoboda 4, Hemelík 4, Škoda 3, Kučera 2, Slezák 2, Runštuk, Dohnal

Poslední vzájemné utkání skončilo remízou a tak jsme dnes očekávali těžký, vyrovnaný boj. Do branky se vrací Honza a Dominik jde hrát do pole. První poločas nastupujeme nebojácně a hrajeme naši aktivní hru. V útočné hře se nebojíme soubojů jeden na jednoho a daří se nám i kombinační přihrávky. V obranné hře soupeře nenecháme hrát a ihned se snažíme míč získat zpět. Pěkný výkon a zasloužené vítězství „Áčka“ 6:2 (Svoboda 3, Škoda 2, Slezák) a „Béčka 6:4 (Hemelík 3, Kučera 2, Dohnal). Druhý poločas naše „Áčko pokračuje aktivně ve své hře a znovu vítězí 4:2 (Slezák, Svoboda, Škoda, Runštuk), našemu „Béčku“ se však proti vyspělejšímu soupeři nedaří a prohrává 1:4 (Hemelík). Celkově nám to však na vítězství stačilo a kluci si užili zaslouženou děkovačku od našich fanoušků.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 12:20 (6:14)

Branky: Svoboda 3, Dohnal 3, Runštuk 2, Škoda, Schovánek, Kašajík, vlastní

Těžký soupeř na závěr. My jsme však svoji aktivní hrou chtěli soupeře překvapit a potrápit. Začínáme s ostychem a soupeř nám dává branky po našich chybách, které jsme měli řešit jinak a lépe. My se ale nevzdáváme a výsledek dotahujeme k jedné rozdílové brance. V naší snaze o vyrovnání bohužel znovu inkasujeme a prohráváme poločas „Áčko“ 4:6 (Runštuk 2, Svoboda, Škoda), „Béčko svůj poločas prohrává 2:8 (Dohnal 2). Na druhý poločas jsme kvůli zranění prohodili Honzu s Martinem v brance a ostatní kluky nabudili k závěrečnému poločasu. Náš výkon a nasazení bylo vynikající a soupeře jsme napadali už při rozehrávce. Nevynechali jsme žádný souboj a soupeři jsme dovolili skórovat pouze po našich hrubkách v obranné hře. Naše touha po vítězství však byla větší a zaslouženě vítězíme „Áčko“ 4:3 (Svoboda 2, Schovánek, vlastní) , „Béčko“ těsně prohrává 2:3 (Dohnal, Kašajík)

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Slezák, Svoboda, Škoda, Runštuk, Křen, Schovánek, Tannhäuser

Sestava FK Jaroměř“B“: Polák, Dohnal, Libich, Hemelík, Kašajík, Kučera, Hiesl, Žíla

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám herně opět povedl a jsme spokojeni s dnešním výkonem a chutí kluků bojovat o každý míč. V týmu „Áčka“ se už objevují prvky součinnosti všech hráčů , včetně brankáře a hlavně chuť hrát i když se zrovna výsledkově nedaří. V týmu „Béčka“ bych dnes vyzdvihnul výkon Luboše Hemelíka, kterému se dnes herně dařilo. Klukům děkujeme za dnešní výkon a rodičům za vynikající domácí kulisu – A jedeme dál.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.