Mladší přípravka s jednou výhrou, remízou a prohrou z Jičína.

5. kolo Skaličan KP MLP 12.5.2018 – hřiště Jičín.

V pátém kole jsme zajížděli za slunného počasí na turnaj do Jičína, kde jsme se utkali s kluky z Třebše, Hradce Králové a domácího Jičína. Z posledních vzájemných utkání s těmito soupeři jsme očekávali napínavé a vyrovnané zápasy, což se nakonec potvrdilo.

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš  7:7 (3:3)

Branky: Slezák 2x, Škoda 2x, Dohnal 2x, Runštuk

Vyrovnané utkání, ve kterém jsme měli řadu možností ke vstřelení branek. Chyběla nám však přesnost a větší razance při zakončení. Dále musíme zlepšit pohyb při útočné i obranné hře, který nám dnes chyběl. Naše Áčko první poločas těsně prohrálo 1:2 (Runštuk). Béčko první poločas naopak zvítězilo těsně 2:1 (Dohnal 2). Druhý poločas skončil pro Áčko vítězně 4:0 (Škoda 2, Slezák 2), Béčko stejným výsledkem naopak ztratilo 0:4. Výsledkem  dnes asi spravedlivá remíza.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 7:18 (5:7)

Branky: Dohnal 4x, Škoda, Svoboda, Kašajík

Poslední zápasy proti klukům z Hradce se nám výsledkově nedaří, ale jenom proto, že soupeř bojuje o každý míč a hraje více s chutí. My na tom nejsme v herních dovednostech hůře, než soupeř. Chybí nám však více chuti do hry a dynamiky, kde jsme bohužel propadali. První poločas Áčko ještě zremizovalo 2:2 (Škoda, Svoboda), Béčko prohrálo 3:5 (Dohnal 2, Kašajík). Druhý poločas se u Áčka už vytratila chuť a síla, proto prohrálo 0:4. Béčku se podařilo vstřelit alespoň dvě branky 2:7 (Dohnal 2)

FK Jaroměř – SK Jičín 11:10 (5:6)

Branky: Slezák 3x, Svoboda 2x, Škoda 2x, Hemelík, Kašajík, Dohnal, Libich

Poslední utkání s kluky z Jičína z minulého týdne skončilo naší těsnou výhrou, a tak jsme dnes očekávali stejně vyrovnané a napínavé utkání. Naše Áčko nastupuje proti mladšímu týmu soupeře a vítězí 5:1 (Slezák 3, Svoboda 2) i když naše vítězství mohlo být vyšší, jen kdybychom zlepšili pohyb na hřišti, který nám dnes chyběl téměř celý turnaj. Béčko proti silnějšímu týmu Jičína ztratilo 0:5. Druhý poločas Áčko nastoupilo proti starším klukům z Jičína a utkání bylo dramatické do posledních vteřin, kde jsme měli několik šancí ke vstřelení branky. Vstřelili jsme pouze dvě a tak jsme těsně prohráli 2:3 (Škoda 2). Naopak Béčko zabralo a zvítězilo 4:1 (Hemelík, Libich, Dohnal, Kašajík). Znovu jsme dokázali, stejně jako před týdnem, celkově o jednu branku zvítězit.

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž – Slezák, Škoda, Svoboda, Runštuk, Křen, Schovánek

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák – Dohnal, Libich, Hemelík, Kašajík, Derner

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme neodehráli špatný turnaj, nebáli jsme se hrát jeden na jednoho a dostávali jsme se do zakončení, kdy nám však několikrát chyběla přesnost a síla. Zlepšili jsme součinnost hráčů a brankáře, kdy jsme několikrát úspěšně založili hru od naší branky – jen tak dále. Naopak nám chybělo více chuti a dynamiky při hře, když jsme několikrát po ztrátě míče přestali hrát a bojovat. Pokud zlepšíme pohyb, úspěch se dostaví. Děkujeme klukům za snahu, rodičům za dopravu a podporu v hledišti - a jedeme dál - za týden doma v Jaroměři.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.