Mladší přípravka bez vítězství na domácím turnaji v Růžovce

3. kolo Skaličan KP MLP 29.4.2018 – hřiště Jaroměř

Ve třetím kole jsme se představili rodičům a fandům za krásného slunečného počasí v domácím prostředí na hřišti v Růžovce. Přijeli k nám kluci z Třebše, Chlumce a Jičína. Těšili jsme se, že se nám podaří navázat na předvedenou hru z minulého týdne. Dnes jsme postrádali z různých důvodů některé hráče, tak jsme tým doplnili hráči z mini přípravky. Pro některé to byla první zkušenost na takovém hřišti v soutěžním utkání.

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 7:9 (4:4)

Branky: Škoda 3, Runštuk, Pecháček, Kučera, Hiesl

Vyrovnané utkání s těsnými výsledky všech poločasů. Soupeř byl však střelecky úspěšnější a tak jsme těsně prohráli. Hráli jsme dobře a bojovali celý zápas. První poločas naše Áčko zvítězilo 3:2 (Škoda 2, Runštuk), Béčko těsně prohrálo 1:2 (Hiesl). Druhý poločas Áčko prohrálo těsně 1:2 (Škoda) a Béčko 2:3 (Pecháček, Kučera).

FK Jaroměř – Chlumec/RMSK 5:20 (3:11)

Branky: Škoda 2, Runštuk, Kučera, Dohnal

Soupeř má dva odlišné týmy. Jeden silný, výškově a herně vyzrálejší, na který jsme herně neměli a oba poločasy prohráli. Áčko 1:8 (Škoda) a Béčko 0:7. Druhý tým Chlumce byl pro nás vyrovnanějším soupeřem a k vítězství jsme byli blízko. Áčko remizovalo 2:2 (Runštuk, Škoda) a Béčko těsně prohrálo 2:3 (Kučera, Dohnal).

FK Jaroměř – SK Jičín 7:12 (5:8)

Branky: Schovánek, Runštuk, Křen, Tannhäuser, Pecháček, Kašajík, Kučera

Poslední zápas jsme si věřili a chtěli ho úspěšně zvládnout, stejně jako před týdnem. Soupeř však předváděl rozdílnou hru oproti minulému týdnu a hlavně našemu Áčku se nepovedl první poločas, který jsme prohráli 3:6 (Schovánek, Runštuk, Křen) . Béčko remizovalo 2:2 (Pecháček, Kašajík). Druhý poločas jsme prohráli těsně 1:2 (Tannhäuser) a 1:2 (Kučera).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Škoda, Runštuk, Schovánek, Polák, Křen, Tannhäuser

Sestava FK Jaroměř „B“: Dohnal, Libich, Vávra, Kašajík, Kučera, Hiesl, Pecháček, Světlák

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: S dnešním výkonem jsme spokojeni, i když výsledkově bez vítězství, předvedená hra se nám líbila. Hlavně kluci z mini přípravky nám ukázali svůj potenciál do budoucna. Děkujeme rodičům a fanouškům za fandění a pomoc při úklidu hřiště.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.