Dvě zasloužené výhry po pěkném výkonu mladší přípravky v Hradci Králové.

2. kolo Skaličan KP MLP 22.4.2018 – hřiště HK Háječek

Ke druhému turnaji jsme tentokrát zajížděli do nedalekého Hradce Králové, kde nás čekali zápasy se soupeři FC Hradec Králové, Javorka/Miletín a SK Jičín.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 8:16 (6:9)

Branky: Kašajík 3x, Svoboda 2x, Schovánek 2x, Runštuk

Stejný soupeř, jako před týdnem. Tentokrát však s opačným výsledkem. Mokrý trávník spíše svědčil našemu soupeři. Ve hře jeden na jednoho nám chybělo více odvahy jít do kliček a při zakončení nám mokrý míč často dělal problémy. První poločas „Áčko“ remíza 5:5 (Svoboda 2, Schovánek 2, Runštuk), „Béčko“ prohrálo 1:4 (Kašajík). Druhý poločas se „Áčko“ brankově neprosadilo i když šance jsme měli, prohra 0:4, „Béčko prohrálo těsně 2:3 (Kašajík 2).

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 25:1 (16:0)

Branky: Škoda 5x, Runštuk 4x, Slezák 4x, Svoboda 4x, Dohnal 3x, Kučera 2x, Kašajík, Libich, Pecháček

Druhý zápas se nám povedl ve všech herních činnostech. Dařilo se nám v útočné i obranné hře, ve výběru místa a zakončení. První poločas „Áčko“ zvítězilo jednoznačně 12:0 ( Runštuk 4, Slezák 3, Škoda 3, Svoboda 2), „Béčko“ zvítězilo 4:0 (Dohnal 2, Kučera, Pecháček). Druhý poločas pokračujeme v naší úspěšné hře a opět vítězíme: „Áčko“ 5:0 (Svoboda 2, Škoda 2, Slezák), „Béčko 4:1 (Libich, Kučera, Kašajík, Dohnal).

FK Jaroměř – SK Jičín 20:5 (7:3)

Branky: Škoda 5x, Dohnal 4x, Runštuk 3x, Slezák 2x, Hemelík, Kučera, Pecháček, Libich, Kříž, vlastní

Třetí zápas pokračujeme v naší hře opět s chutí a nebojácně. Nebojíme se jít do kliček, snažíme se kombinovat a nevypouštíme souboje o míč. Předváděnou hrou jsme ukázali rodičům, jak se fotbalem bavíme a že se nám i daří, když máme chuť hrát. „Áčko“ první poločas zvítězilo 6:1 (Škoda 2, Runštuk 2, Slezák, vlastní) a „Béčko“ remizovalo 2:2 (Dohnal 2). Druhý poločas „Áčko“ zvítězilo 7:2 (Škoda 3, Slezák, Runštuk, Svoboda, Kříž), a „Béčko“ zvítězilo také přesvědčivě 6:0 (Dohnal 2, Pecháček, Kučera, Libich, Hemelík).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Slezák, Škoda, Svoboda, Runštuk, Schovánek, Polák

Sestava FK Jaroměř „B“: Dohnal, Libich, Hemelík, Kašajík, Tannhäuser, Kučera, Pecháček

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám, až na první zápas s domácím Hradcem, herně dařilo. Hráli jsme s chutí a předváděli jsme pohledný fotbal, který bychom chtěli hrát. Na postu v brance jsme protočili více hráčů, aby si vyzkoušeli, jaké to je. Musíme říci, že si počínali skvěle, stejně tak i Honza (brankář) si vyzkoušel hru v poli. Dále nás těší začleňování kluků z mini přípravky do hry na větším hřišti s brankářem – jen tak dále. Už se těšíme na příští turnaj, který odehrajeme v Růžovce. Děkujeme rodičům a prarodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.