Opět 4. místo z posledního halového turnaje ročníku 2009 ze Rtyně.

V sobotu 31.1.2018 jsme zajížděli k poslednímu halovému turnaji mladší přípravky do Rtyně v Podkrkonoší. Turnaje se zúčastnilo 8. týmů ve vzájemných zápasech každý s každým.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – TJ Slovan Broumov 7:0

Branky: Hemelík 3x, Dohnal 2x, Runštuk, Svoboda

Soupeře jsme naší aktivní útočnou hrou od všech hráčů k ničemu nepustili. Dařila se nám hra jeden na jednoho i zakončení. Pěkný výsledek na úvod.

FK Jaroměř – TJ Jiskra Hořice 2:1

Branky: Slezák, Dohnal

Znovu jsme hráli aktivně v útočné i obranné fázi, ale už se nám tolik nedařilo v zakončení. Další naše šance končili v náručí brankáře Hořic.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 2:2

Branky: Slezák, Svoboda

Kvalitní soupeř, se kterým jsme v krajských soutěžích vždy odešli poraženi. Tentokrát jsme svým nasazením a odvahou v soubojích jeden na jednoho několikrát dostali pod tlak a donutili ho chybovat. Bohužel jsme udělali i jednu chybu my – chycení míče brankářem mimo prostor, po které jsme inkasovali gól z penalty. Nevadí, kdybychom nedělali chyby, nemohli bychom se z nich poučit. Na druhou stranu náš brankář předvedl několik krásných zákroků. Jeden z našich nejlepších výkonů na turnaji.

FK Jaroměř – FK Náchod 2:3

Branky: Škoda, Dohnal

Znovu kvalitní a strhující fotbal z obou stran do posledních minut. Soupeř měl hráče, kteří se nebáli zkoušet neuvěřitelné kličky „Zidanovky“, ale naši hráči si v obranné činnosti ve hře počínali skvěle. Problémem byly dvě naše chyby - špatné bránění hráče bez míče při rozehře soupeře, na které si musíme dávat pozor. Rozhodující branku jsme obdrželi chvilku před koncem utkání – škoda. Kluky chválím za přístup v tomto utkání.

FK Jaroměř – TJ Baník Žacléř 2:0

Branky: Dohnal, Škoda

Po těžkých utkáních nám trochu ztěžkly nohy a už se nám tolik nedařilo ve hře. Ale i tak jsme soupeře do vážnějších akcí nepustili a utkání zvládli.

FK Jaroměř – TJ Baník Rtyně 0:1

Branky: L

Pokud bychom toto utkání zvládli alespoň remízovat, 3. místo by bylo naše. Ale na kdyby se nehraje. Začátek utkání jsme totálně zaspali, když po rozehře soupeře na půlce, se před naší brankou objevila hráčka, která měla dostatek času na zakončení 0:1. Utkání bylo hodně bojovné a nám se proti silově vyspělejšímu soupeři nedařilo prosadit. Nám se už bohužel skórovat nepodařilo, i když šance jsme na to měli.

FK Jaroměř – SK Sparta Úpice 7:0

Branky: Slezák 3x, Svoboda 2x, Dohnal, Hemelík

Závěrečné utkání jsme opět předváděli pěknou hru, nebáli se v soubojích jeden na jednoho a úspěšně zakončovali naše šance.

 

Konečné pořadí turnaje: 1. FK Náchod, 2. MFK Trutnov, 3. TJ Baník Rtyně, 4. FK Jaroměř, 5. SK Sparta Úpice, 6. TJ Jiskra Hořice, 7. Slovan Broumov, 8. TJ Baník Žacléř

Sestava FK Jaroměř: Kříž – Slezák, Škoda, Dohnal, Libich, Svoboda, Hemelík, Runštuk, Křen

Martin Slezák, trenér FK Jaroměř: Závěrečný halový turnaj hodnotím kladně, na našich hráčích je vidět pokrok v herních činnostech, který jsme získali při trénincích a halových turnajích během zimy. Pevně věřím, že tyto zkušenosti přeneseme i na venkovní hřiště a budeme dále zdokonalovat a rozvíjet. Dnes jsem klukům přál bednu, stejně tak jako přítomní rodiče a prarodiče, bohužel chybělo málo. Za předvedený výkon děkuji všem klukům a těšíme se společně s P.Libichem na jarní sezónu. Rodičům a prarodičům děkujeme za dopravu a podporu v hledišti.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.