7. místo mladší přípravky na Rampušák Cupu v Dobrušce ročník 2009

Dne 19.8.2017 jsme se zúčastnili turnaje mladších přípravek /r. 2009/ v Dobrušce. Turnaj byl obsazen 10. týmy rozdělených do dvou skupin po pěti družstvech. FK Jaroměř se utkala ve skupině s týmy FC Hradec Králové, TJ Sokol Lhota pod Libčany, MFK Nové Město a TJ Spartak Opočno/Dobruška.

Výsledky v základní skupině:

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 1:11 

Branky: Runštuk

Hned první utkání jsme narazili na silného soupeře, čemuž odpovídá i konečné skóre. Soupeř byl pohyblivější a silnější na míči, propadali jsme ve všech činnostech, a tak jsme prohráli vysokým rozdílem branek.

FK Jaroměř – Lhota pod Libčany  8:0 

Branky: Dohnal 2x, Slezák 2x, Kuna 2x, Svoboda, Hemelík

Druhé utkání ve skupině se nám naopak povedlo. Kluci začali běhat a nebáli se v soubojích jeden na jednoho. Soupeře jsme přehráli ve všech činnostech a dařilo se nám i  v zakončení.

FK Jaroměř – MFK Nové Město n.M  0:5

Branky: :(

Do utkání jsme nevstoupili šťastně a brzy jsme inkasovali dvě branky po chybách a ztrátě míče v obraně. Potom jsme se snažili dopředu něco vymyslet, ale nedokázali jsme se prosadit. Z rychlých protiútoků jsme opět inkasovali a zaslouženě prohráli.

FK Jaroměř – TJ Dobruška/Opočno  5:1 

Branky: Hemelík 3x, Runštuk, Svoboda

Výkony jako na houpačce. Další utkání a my jsme opět úspěšnější v osobních soubojích a zakončení. Předvedli jsme i několik povedených kombinačních akcí, na které byl příjemný pohled.

V základní skupině jsme skončili na 3. místě a do čtvrtfinále jsme nastoupili proti SK Solnici.

Čtvrtfinále

FK Jaroměř – SK Solnice 1:8 

Branky: Slezák

Ve čtvrtfinále jsme nastoupili proti těžkému a herně vyspělému soupeři ze Solnice, který nakonec celý turnaj zaslouženě vyhrál, kdy v semifinále a ve  finále každému soupeři nadělil 7 branek. I když jsme se snažili, na soupeře jsme neměli a zaslouženě prohráli.

Souboj o 5.-8. místo

FK Jaroměř – FK Letohrad 0:4

Branky: :(

V utkání se nám opět  moc nedařilo, zaostávali jsme v rychlosti a soupeř byl u míče vždy dříve než my, proto jsme odešli poraženi.

O 7. – 8. místo

FK Jaroměř  - TJ Dobruška/Opočno  1:0 

Branky: Libich

V utkání jsme znovu nastoupili proti soupeři ze skupiny. Zápas byl však mnohem vyrovnanější a na klukách už byla znát větší únava ze zápasového vytížení. Vyrovnanou bitvu rozhodl Šimon Libich samostatným únikem po levé straně a přesným zakončením k tyči soupeřovi branky.

Trenéři  M.Slezák, P.Libich:  Dnes jsme odehráli turnaj s kluky z ročníků 2009, 2010. Pro některé to byla první zkušenost hrát na hřišti v systému 4+1. I přes některé výrazné prohry to byla pro kluky velká zkouška a výzva k dalšímu zlepšování svých fotbalových dovedností. Děkujeme klukům za snahu a bojovnost, rodičům za podporu a dopravu.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.