MP ze čtyř poločasů tři vítězné, celkově však jedna výhra a jedna prohra.

4. kolo KP MP - sobota 13.5.2017 - hřiště Dobruška.

SK Dobruška/Opočno – FK Jaroměř/Sokol Stěžery 13:7 (4:3)

Branky: Baudyš 3 (Stěžery 4)

První poločas jsme nastoupili v krásném fotbalovém areálu proti domácí Dobrušce. Vyrovnané utkání rozhodla střela Matěje Baudyše. Hra dopředu nám však vázla. Útočníci dnes hráli bez důrazu a nasazení, proto jsme si moc šancí ke vstřelení branky nevytvořili. Poločas skončil 0:1. Druhý poločas měl podobný průběh, naši útočníci hráli znovu bez pohybu a napadání, proto nás soupeř přehrával. Dvě trefy Matěje Baudyše nestačili a tak jsme druhé utkání ztratili 4:2. Branku střežil Tomáš Poděbradský.

MFK Nové Město n/M – FK Jaroměř/Sokol Stěžery 12:23 (6:10)

Branky: Poděbradský 7, Baudyš 5, Slezák 3, Prokš 2 (Stěžery 5)

První utkání jsme začali lépe a vytvořili si náskok o dvě branky, hlavně díky Tomášovi, který byl jediným našim střelcem ( 4 branky ). Soupeř však nakonec snížil na rozdíl jedné branky, my jsme však utkání zvládli a zvítězili 4:3. V utkání se opět moc nedařilo našim útočníkům prosadit, znovu chyběl větší důraz v osobních soubojích. Druhý poločas jsme nastoupili proti menším klukům a naši útočníci se přestali bát, více si věřili v osobních soubojích a ve hře jeden na jednoho. Prosadili jsme se i střelecky. Zápas skončil výsledkem 13:0 . V brance nastoupil Vašek Chejnovský.

Martin Slezák, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápasy se až na poslední utkání moc nevyvedly našim útočníkům. Směrem dopředu jsme toho moc nevymysleli, chyběl pohyb, důraz a rychlost. Proto jsme si nevytvářeli šance ke skórování. Střelecky se dnes prosazovali převážně obránci. Obrana dnes předvedla solidní výkon, včetně brankářů.

Sestava FK Jaroměř: Poděbradský, Baudyš, Chejnovský, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Škoda, Kuna, Runštuk

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.